ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OSHEE PROTEIN – Μπάρες Πρωτεΐνης

Για οποιαδήποτε αθλητική επιτυχία σας, η σωστή διατροφή αποτελεί ένα απολύτως θεμελιώδες προαπαιτούμενο. Αυτό το γνωρίζετε. Εκείνο που δεν ξέρετε είναι ότι οι OSHEE PROTEIN, οι νέες μπάρες της OSHEE κυκλοφορούν και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία και υποστηρίζουν τις διατροφικές σας ανάγκες στην πορεία για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων!

Οι OSHEE PROTEIN έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώσουν τις αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις του οργανισμού σας, που εμφανίζονται όταν η σωματική σας δραστηριότητα είναι αυξημένη. Οι OSHEE PROTEIN περιέχουν 30% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Μιλάμε για ένα νόστιμο σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη. Κάθε μπάρα έχει επικάλυψη σοκολάτας, ενώ περιέχει το 33% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης των βιταμινών C, B3, B5, B6, B9

Οι OSHEE PROTEIN παρασκευάζονται από την εταιρεία OSHEE με έδρα της την Πολωνία, μια ηγετική εταιρία, που επικεντρώνεται στη δημιουργία και την πώληση μια ευρείας γκάμας προϊόντων στο χώρο του fitness και της υγείας.

Τα επώνυμα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να σας υποστηρίξουν στην πορεία για επίτευξη των ατομικών σας στόχων όσον αφορά την άσκηση αλλά και την υγεία σας. Για να επιτύχει ακριβώς αυτό, έχει αναπτύξει μοναδικές διατροφικές έννοιες, βελτιστοποιημένες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λειτουργικών διατροφικών προϊόντων, εγγυώνται ότι τα προϊόντα της OSHEE καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Και επειδή χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα συστατικά για τη δημιουργία των προϊόντων της, είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση για την ζωτικότητα και την ευεξία σας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy