ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σοκολάτες Pergale

Με μεγάλη μας ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την προσθήκη των σοκολάτων Pergale στην γκάμα των προϊόντων μας. Οι σοκολάτες Pergale χαρακτηρίζονται από την υπέροχη τους γεύση, την υψηλή τους ποιότητα και την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Οι σοκολάτες Pergale κατασκευάζονται στη Λιθουανία από την εταιρεία AB Vilniaus Pergale’s. Η εταιρεία είναι γνώστη για την ποιότητα και τις αυθεντικές συνταγές των προϊόντων της για πάνω από 60 χρόνια και αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στις κορυφαίες βιομηχανίες στις Βαλτικές χώρες! Έχοντας κερδίσει καθολική αναγνώριση για τα προϊόντα της η εταιρεία AV Vilinaus Pergale προσφέρει μια από της μεγαλύτερες συλλογές σοκολάτων στον κόσμο και τα προϊόντα της κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία σε 35 χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα Pergale είναι κορυφαία σε πολλές κατηγορίες και εντός της Λιθουανίας και των γειτονικών της χωρών και η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων από τους καταναλωτές αγγίζει το 95%.

Στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων Pergale συμπεριλαμβάνονται σοκολάτες τόσο υγείας όσο και γάλακτος σε πλάκα (tablets).

Όσον αφορά τις σοκολάτες υγείας διατίθενται με γέμιση από εξωτικά φρούτα (θα λατρέψετε την Pergalė Dark με μάγκο), με πορτοκάλι, με cranberries, με ξηρούς καρπούς (φουντούκια) ή με raspberries, ενώ μοναδικές είναι και οι γεύσεις από τις σοκολάτες γάλακτος με λαχταριστή γέμιση κρέμας φιστικιού, με άγρια μούρα, με φουντούκια και με την ιδιαίτερη γεύση από κομμάτια φράουλας και τραγανό λάιμ-μάτσα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy