ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακαλύψτε τα έτοιμα στιγμιαία noodles ΟΥΑΚΑΤΑ

Τα έτοιμα στιγμιαία noodles ΟΥΑΚΑΤΑ φέρνουν τις γεύσεις της Ιαπωνίας και της ευρύτερης Ασίας στη κουζίνα σου, είναι πεντανόστιμα και έτοιμα σε 3 μόνο λεπτά! Απολαύστε τα είτε σαν μέρος  ενός κυρίως πιάτου είτε σαν συνοδευτικό!

Ήταν θέμα χρόνου η τάση με τα έτοιμα στιγμιαία γεύματα να φτάσει και στην Κύπρο. Στην Ευρώπη και ευρύτερα στο εξωτερικό η φιλοσοφία των έτοιμων γευμάτων έχει αγκαλιαστεί εδώ και αρκετά χρόνια  και σε αυτό το δρόμο βαδίζουν πλέον και οι Κύπριοι. Στη δημοτικότητά τους έχει βοηθήσει το γεγονός ότι αποτελούν πλήρη γεύματα τα οποία μπορείς να τα απολαύσεις εύκολα στο σπίτι, στο γραφείο, στη σχολή, όπου και εάν βρίσκεσαι. Στην κορυφή των προτιμήσεων αποτελούν τα noodles … μία από τις λιχουδιές της ασιατικής κουζίνας που όλο και περισσότεροι από εμάς την ανακαλύπτουμε και την προτιμάμε!

Βρίσκεσαι στο σπίτι αλλά έχεις βεβαρημένο πρόγραμμα και θες να φας ένα νόστιμο και χορταστικό γεύμα άμεσα; Βρίσκεσαι στη δουλειά και ο χρόνος σου για διάλειμμα είναι περιορισμένος; Τότε τα έτοιμα στιγμιαία noodles ΟΥΑΚΑΤΑ είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που αναζητάς ένα ολοκληρωμένο γεύμα αλλά δεν έχεις τον χρόνο να το ετοιμάσεις.  Με τα noodles ΟΥΑΚΑΤΑ μπορείς πλέον εύκολα και γρήγορα να απολαμβάνεις ασυνήθιστα και γευστικά γεύματα σε μόνο 3 λεπτά. Χρειάζεσαι μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι!

OYAKATA στα ιαπωνικά σημαίνει MASTER. Τα προϊόντα OYAKATA λοιπόν, μας συστήνουν εξειδικευμένες γεύσεις, εμπνευσμένες από την Ιαπωνία και την Ασία και έχουν ως βασικό συστατικό τα Yakisoba noodles. Θα τα βρείτε σε έξι δημοφιλείς γεύσεις εκ των οποίων οι τέσσερις προέρχονται από την ιαπωνική κουζίνα (Beef Wasabi, Curry, Chicken Teriyaki και Japanese Classic) και οι υπόλοιπες δύο από την ευρύτερη ασιατική κουζίνα (Pad Thai Chicken, Korean Barbecue).  

Κυκλοφορούν σε μια ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία με καινοτόμο καπάκι, ειδικά σχεδιασμένο για να φτιάξετε εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια ένα έθνικ, πεντανόστιμο γεύμα. Η υγρή σάλτσα που περιέχει κάθε συσκευασία περιχύνεται στα noodles προσδίδοντας στα πιάτα ένα ξεχωριστό άρωμα μπαχαρικών και βοτάνων. Στα πλεονεκτήματά τους προστίθενται η οικονομική τιμή αλλά και η μακρά ημερομηνία λήξεως τους.

ΟΥΑΚΑΤΑ – Ιαπωνικά γεύματα

Japanese Beef Wasabi: Noodles με χαρακτηριστική γεύση beef με πικάντικο wasabi και σάλτσα.

Japanese Curry: Noodles με πικάντικη γεύση κάρυ και τσίλι.

Japanese Chicken Teriyaki: Noodles με νόστιμη γεύση κοτόπουλου και σάλτσα τεριγιάκι.

Japanese Classic: Κλασικά Ιαπωνικά noodles με σάλτσα σόγιας και εμπλουτισμένα από μείγμα μπαχαρικών τζίντζερ, γαρίφαλο και κανέλα.

OYAKATATASTE OF ASIA

Pad Thai Chicken: Γεύμα από noodles εμπνευσμένο από την Ταϊλανδέζικη κουζίνα, με χαρακτηριστική πάστα tamarind και σάλτσα ψαριού σε συνδυασμό με χυμό λάιμ και φιστίκια. Τα αρωματικά μπαχαρικά κόλιανδρος και τζίντζερ που χρησιμοποιούνται ενισχύουν τον ασιατικό χαρακτήρα του γεύματος.

Korean Barbecue: Γεύμα από noodles εμπνευσμένο από την κορεάτικη κουζίνα, με χαρακτηριστική γεύση βοδινού σε μια γλυκιά μαριναρισμένη σάλτσα σόγιας και σησαμέλαιο συνδυασμένο με τσίλι.

Τα προϊόντα OYAKATA αποτελούν μια μεγάλη ευκολία για ένα καθημερινό, γρήγορο και ελαφρύ πιάτο, τα οποία σε χορταίνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρως ικανοποιημένος με το γεύμα σου.

Αναζητήστε τα προϊόντα OYAKATA σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και στα σούπερ μάρκετ.

Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων OYAKATA στην Κύπρο είναι η εταιρεία LONDOU TRADING, γνωστή για την πρωτοπορία της σε καινοτόμα προϊόντα.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy