ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η επιτυχημένη πορεία των CORNY cereal bars συνεχίζεται με τις CORNY PROTEIN BARS…

Οι νέες CORNY PROTEIN BARS δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αποτελούν συνέχεια της επιτυχημένης πορείας των CORNY cereal bars που εδώ και 17 χρόνια καταγράφουν το δικό τους success story στην Κυπριακή αγορά.

Οι νέες μπάρες πρωτεΐνης της Γερμανικής εταιρείας Schwartauer Werke, είναι νόστιμες, πλούσιες σε πρωτεΐνη, δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη και είναι χωρίς φοινικέλαιο. Έχουν πλούσια γέμιση και μεταξένια υφή ενώ στο εσωτερικό τους «κρύβονται» τραγανές νιφάδες ρυζιού που απογειώνουν τη γεύση τους! Η γκάμα των CORNY PROTEIN BARS περιλαμβάνει τέσσερις μοναδικές γεύσεις: Chocolate, Cookies, Coconut και Salted Caramel.

Schwartauer Werke: Η εταιρεία πίσω από τις CORNY

Η εταιρεία πίσω από τις CORNY είναι η Schwartauer Werke, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται σε μια ήσυχη πόλη, στην Bad Schwartau της Γερμανίας κοντά στη Βαλτική Θάλασσα.

Η Schwartauer Werke θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής στις μπάρες δημητριακών στη Γερμανία, ενώ η μπάρα δημητριακών με την εμπορική επωνυμία CORNY είναι με βεβαιότητα ένα από τα προϊόντα που την έκαναν να ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια.

Το σύγχρονο και εξαιρετικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρείας εξάγει προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες, ενώ παράγει πάνω από 375 εκατομμύρια CORNY cereal bars στη Γερμανία.

Οι πρώτες μπάρες δημητριακών CORNY φτιάχτηκαν το 1984, όταν η Schwartauer Werke άρχισε να παράγει τις δημοφιλής πλέον CORNY. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Το success story συνεχίζεται…

Η γκάμα των CORNY μεγαλώνει και εμπλουτίζεται συνεχώς, με την τελευταία προσθήκη να αφορά στις CORNY PROTEIN BARS.

Πρόκειται για μπάρες πλούσιες σε πρωτεΐνη (30%) οι οποίες ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά τους. Φτιάχτηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας καταναλωτών, αφού οι CORNY PROTEIN BARS δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη, είναι χαμηλές σε θερμίδες, ενώ αποτελούν την ιδανική πρόταση στην πλέον απαιτητική καθημερινότητα των σύγχρονων ανθρώπων.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα CORNY υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους στα εργοστάσια της Schwartauer Werke στη Γερμανία για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλά πρότυπα, τα οποία έχουν καθοριστεί προτού φτάσουν στους καταναλωτές.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων CORNY στην Κυπριακή αγορά από το 2005.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy