ΑΡΘΡΑ, Διατροφη & Υγεια

Γρήγορα, νόστιμα και υγιεινά snacks με BENLIAN RICE CAKES

Είναι γεγονός πως οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν εύκολα και γρήγορα σνακ που θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως επίσης και την νοστιμιά που αναζητάμε. Οι ρυζογκοφρέτες Rice Cakes της Benlian φτιαγμένες από καστανό ρύζι και χαμηλές σε θερμίδες, αποτελούν την ιδανική βάση για να δημιουργήσουμε εύκολα, γρήγορα και πεντανόστιμα σνακ με ατέλειωτους γευστικούς συνδυασμούς!
Με τι υλικά μπορείτε να συνδυάσετε μια ρυζογκοφρέτα για ένα νόστιμο και υγιεινό αποτέλεσμα; Δείτε παρακάτω 4 γλυκούς και 4 αλμυρούς συνδυασμούς που μπορείτε να απολαύσετε, σε χρόνο μηδέν!

8 ιδέες για γρήγορα και νόστιμα σνακ με ρυζογκοφρέτα:

1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά φυστικοβούτυρο + 1/2 μπανάνα κομμένη
1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά τυρί κρέμα + φράουλες κομμένες
1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά γιαούρτι + ρόδι
1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά φυστικοβούτυρο + σταγόνες μαύρης σοκολάτας
1 ρυζογκοφρέτα + 1 αυγό κομμένο σε slices

1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά τόνου με λίγο λεμόνι + κομμένο τουρσί

1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά τυρί κρέμα + λίγη πιπεριά κομμένη

1 ρυζογκοφρέτα + 1 κουταλιά τυρί cottage cheese + ντοματίνια κομμένα σε slices

Οι ρυζογκοφρέτες Benlian δεν περιέχουν γλουτένη και με την πλούσια γεύση τους και την μοναδική αφράτη και τραγανή υφή τους, μπορούν να αντικαταστήσουν μέχρι και το ψωμί μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις θερμίδες που καταναλώνετε καθημερινά.
Αποτελούν το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας, υποστηρίζοντας παράλληλα μια ισορροπημένη διατροφή με τον πιο νόστιμο και υγιεινό τρόπο!

Οι ρυζογκοφρέτες BENLIAN RICE CAKES διατίθενται σε 5 μοναδικές γεύσεις: Φυσική γεύση ρυζιού, Σησάμι-Αλάτι, Ηλιόσπορο-Λιναρόσπορο, ChiaQuinoa και Popcorn

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy