ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΥΑΚΑΤΑ – Απολαυστικά γεύματα σε μόλις 3 λεπτά!

Τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα OYAKATA έρχονται στην κυπριακή αγορά μέσω της εταιρείας Londou Trading!

Σε μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία προχώρησε η εταιρεία Londou Trading, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία και τη διανομή σε σημεία λιανικής πωλήσεως

στην κυπριακή αγορά, των προϊόντων OYAKATA.

Τα προϊόντα OYAKATA αναπτύσσονται από την εταιρεία Ajinomoto Poland, θυγατρική του ιαπωνικού κολοσσού Ajinomoto Group, που παράγει καρυκεύματα, μαγειρικά έλαια, κατεψυγμένα τρόφιμα, ποτά, γλυκαντικά και πολλά άλλα. Το AJINOMOTO στα ιαπωνικά σημαίνει “ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΥΣΗ”.

Την απόλυτη γεύση προσφέρουν και τα OYAKATA, έτοιμα στιγμιαία γεύματα εμπνευσμένα από την Ιαπωνική και την Ασιατική κουζίνα και που έχουν ως βασικό συστατικό τα Yakisoba noodles. Θα τα βρείτε σε έξι δημοφιλείς γεύσεις εκ των οποίων οι τέσσερις προέρχονται από την ιαπωνική κουζίνα (Beef Wasabi, Curry, Chicken Teriyaki και Japanese Classic) και οι υπόλοιπες δύο από την ευρύτερη ασιατική κουζίνα (Pad Thai Chicken, Korean Barbecue).  

Κυκλοφορούν σε μια ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία με καινοτόμο καπάκι, ειδικά σχεδιασμένο για να φτιάξετε εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια ένα έθνικ, πεντανόστιμο γεύμα. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στις ασιατικές γεύσεις αλλά και άτομα πολυάσχολα, που έχουν βεβαρημένο καθημερινό πρόγραμμα και δεν έχουν χρόνο για να προετοιμάζουν το φαγητό τους. Τα ΟΥΑΚΑΤΑ noodles στην κυριολεξία, χρειάζονται μόνο ζεστό νερό και 3 λεπτά για να ετοιμαστούν! Επιπρόσθετα, κάθε συσκευασία περιέχει μια υγρή σάλτσα, η οποία περιχύνεται στα noodles και προσδίδει στα γεύματα ένα ξεχωριστό άρωμα μπαχαρικών και βοτάνων. Στα πλεονεκτήματά τους προστίθενται η οικονομική τιμή αλλά και η μακρά ημερομηνία λήξεως τους.

Αναζητήστε τα προϊόντα OYAKATA σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και στα σούπερ μάρκετ.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy