ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ποδηλατικός Γύρος Λάρνακας

Ο τρίτος κατά συνεχή χρονιά Ποδηλατικός Γύρος Λάρνακας έχει διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στις Φοινικούδες Λάρνακας με μεγάλη επιτυχία.

Πάνω από 400 ποδηλάτες συμμετείχαν σε αυτό το πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Λάρνακα. Ο τρίτος κατά σειρά ποδηλατικός γύρος Λάρνακας αγκαλιάστηκε από τους φίλους του ποδηλάτου και έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη της Λάρνακας. Η όλη εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπου όλα τα έσοδα δοθήκαν για ενίσχυση του συνδέσμου οι φίλοι της παιδικής στέγης και εφηβικού ξενώνα Λάρνακας.

Με το σλόγκαν «Live, Fight Win» τα προϊόντα OSHEE της Εταιρείας Londou Trading έχουν αποτελέσει χορηγό του Cycling Tour of Larnaca.  Στην εκδήλωση έχουν προσφερθεί σε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν ισοτονικά ποτά Oshee For Bike Riders.

Τα OSHEE ISOTONIC SPORTS DRINKS for BIKERIDERS, είναι ειδικά σχεδιασμένα για ποδηλάτες. Με υπέροχη γεύση και πλούσιο άρωμα λάιμ και μέντας, τα OSHEE for BIKERIDERS έχουν ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει BCAA αμινοξέα για μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας και για λιγότερη κόπωση μετά από αυτή.

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την εκδήλωση.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy