ARTICLES TO READ, ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα, η παντοτινή μας αγάπη και το πιο γλυκό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων!

Σοκολάτα… μεταξένια υφή, υπέροχη γεύση, μοναδικό άρωμα. Η σοκολάτα, για τους περισσότερους από εμάς τουλάχιστον, αποτελεί παντοτινή αγάπη και πως να μην είναι άλλωστε; Σε όλες της τις μορφές (σοκολατάκια, πλάκα σοκολάτας, ρευστή, ως ρόφημα) η σοκολάτα είναι πάντα εκεί για να γλυκάνει κάθε δικιά μας στιγμή. Ο έρωτας μαζί της, ειδικά όταν πρόκειται για τις σοκολάτες υγείας PERGALE DARK, είναι κεραυνοβόλος και παντοτινός, γι’ αυτό εξάλλου η σοκολάτα πρωταγωνιστεί σε κάθε Άγιο Βαλεντίνο…

Η σοκολάτα μας αγαπάει, μας καταλαβαίνει, είναι εκεί όλες τις εποχές, μέρες, ώρες και στιγμές! Χωράει παντού, από τη ντουλάπα, στο ψυγείο, μέχρι και στην τσάντα μας… Αποτελεί την τέλεια λύση για τα κρύα πρωινά λιωμένη σε μία κούπα, την καλύτερη παρέα τα απογεύματα στο σπίτι αλλά και την πιο γευστική συντροφιά τα δειλινά του καλοκαιριού.

Εκτός από απολαυστική, η σοκολάτα υγείας της PERGALE έχει να προσφέρει και πάρα πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, γι’ αυτό και εμείς προτείνουμε για δώρο την ημέρα των ερωτευμένων τις μοναδικές και άκρως γευστικές σοκολάτες PERGALE DARK.

Πες το λοιπόν με… μια PERGALE DARK και εξέφρασε την αγάπη σου στο άλλο σου μισό με τον πιο γλυκό και σοκολατένιο τρόπο!

Η PERGALE DARK ως δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η σοκολάτα αποτελεί μια διαχρονική και safe επιλογή για δώρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ειδικά όταν πρόκειται για τις μοναδικές σοκολάτες υγείας PERGALE. Η βελούδινη υφή τους, η υπέροχη τους γεύση και το μοναδικό τους άρωμα θυμίζουν εκείνη την πρώτη φορά που γνωριστήκατε…

Ακολουθούν λοιπόν, πέντε σοκολατένιες προτάσεις για δώρο την ημέρα των ερωτευμένων:

Το καλάθι των ερωτευμένων…

Χάρισε στον Βαλεντίνο ή στην Βαλεντίνα σου ένα καλάθι γεμάτο PERGALE! Πίσω από την κάθε σοκολάτα τοποθέτησε και ένα μικρό σημείωμα με μια γλυκιά ανάμνηση που έχεις από εκείνον/ εκείνη.

Μισό και μισό μας κάνουν ένα!

Ένας άλλος τρόπος να χαρίσεις PERGALE για δώρο την ημέρα των ερωτευμένων είναι να μοιράσεις την πλάκα σοκολάτας στη μέση και να χαρίσεις το ένα κομμάτι στον έρωτα σου, λέγοντας του ότι το υπόλοιπο ανήκει σε εσένα! Συνδύασε το δώρο με ένα γεύμα φτιαγμένο από τα χεράκια σου και απολαύστε τη μοναδική γεύση της PERGALE για επιδόρπιο!

Η σοκολάτα PERGALE πάει με όλα!

Για τους πιο εναλλακτικούς τύπους της παρέας προτείνουμε λιωμένη σοκολάτα υγείας PERGALE! Συνδύασε τη ρευστή σοκολάτα με φρούτα, μπισκότα ή ακόμα και αλμυρές λιχουδιές, το αποτέλεσμα θα αφήσει τον ουρανίσκο και των δύο απόλυτα ικανοποιημένο. Τρώγοντας τις μοναδικές αυτές λιχουδιές μπορείτε να απολαύσετε παρέα και μια ταινία ή… ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί!

Μια ανθοδέσμη και μία PERGALE

Καμία φορά το πιο υπέροχο δώρο είναι και το πιο απλό… Χάρισε στον αγαπημένο/ αγαπημένη σου ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με μια PERGALE DARK και ξύπνησε τον ρομαντισμό των πρώτων ημερών της σχέσης σας… Πρόκειται για μια υπέροχη χειρονομία που σίγουρα θα εκτιμήσει το άλλο σου μισό!

Η σχέση μας με τη σοκολάτα αποτελεί από μόνο της ένα γλυκό και μοναδικό love story, γι’ αυτό εξάλλου και προτείνουμε τις PERGALE DARK για δώρο την ημέρα των ερωτευμένων, αφού πρόκειται για μια συμβολική και άκρως σοκολατένια χειρονομία την οποία αν μη τι άλλο θα απολαύσετε εξίσου και οι δύο!

RELATED POSTS

ΑΡΘΡΑ

Pergale Chocolates

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy