ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα της φύσης τα καλά στα φρουτοποτά CAPRI – SUN!

Πλούσια σε βιταμίνες, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα, τα φρουτοποτά CAPRI -SUN αποτελούν αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων 

Είναι αγαπημένα είναι δροσιστικά και συνδυάζουν πολλές υπέροχες γεύσεις φρούτων. Τα φρουτοποτά CAPRI – SUN είναι πλούσια σε βιταμίνες, δεν έχουν συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες, τεχνητά χρώματα και αρώματα, γι’ αυτό και αποτελούν αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων.

Τα CAPRI – SUN χαρίζουν απόλαυση, δροσιά και αναζωογόνηση, ενώ διατίθενται σε τέσσερις μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων: cherry – pomegranate, orange – peach, mango – passion fruit και multivitamin, με στόχο να δώσουν στους καταναλωτές πολλές, φρουτένιες επιλογές.

Τα φρουτοποτά CAPRI – SUN εισήχθησαν στην Κύπρο το 2014 από την εταιρεία LONDOU TRADING, η οποία έκτοτε τα εισάγει και τα διανέμει στην αγορά με μεγάλη επιτυχία.

Από τότε μέχρι σήμερα, τα CAPRI -SUN κατέκτησαν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των κυπρίων καταναλωτών, οι οποίοι αγκάλιασαν τα προϊόντα και τα έβαλαν στην καθημερινότητα τους.

Αυτό που κάνει τα CAPRI – SUN να ξεχωρίζουν, εκτός από την υπέροχη γεύση τους, είναι η ελκυστική, καινοτόμα και πρακτική συσκευασία τους με το εργονομικό, βιδωτό πώμα, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν το αγαπημένο τους φρουτοποτό όποτε το επιθυμούν!

Η συσκευασία τους είναι φιλική προς το περιβάλλον, είναι ελαφριά, ευλύγιστη και εύκολη στη χρήση. Πρόκειται για μία μοναδική συσκευασία, η οποία αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των φρουτοποτών, με τον σχεδιασμό της να στοχεύει στη διατήρηση ενός φρέσκου και γευστικού περιεχομένου!

Βρείτε τα φρουτοποτά CAPRI – SUN σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy