ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

1st Radisson Blu Larnaka International Marathon

Μια νέα εποχή για τον αθλητισμό αρχίζει στην Λάρνακα με το 1st Radisson Blu Larnaka International Marathon.

Με σλόγκαν της «Ποιοτική Επιλογή» η εταιρεία μας Londou Trading στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης με έμφαση πάντα στον αθλητισμό θα αποτελέσει προϊοντικό χορηγό του μεγαλύτερου αθλητικού event της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου 2017 στην Λάρνακα με τα προϊόντα OSHEE και CORNY.
Τα Isotonic OSHEE Sport Drinks- με σλόγκαν «Live fight Win»- είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή. Τα OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες και βιταμίνες προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια.
Οι μπάρες δημητριακών CORNY – με σλόγκαν «Ready for more» – αποτελούν ένα νόστιμο υγιεινό snack με μοναδικές γεύσεις. Είναι φτιαγμένες από δημητριακά, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Ανταποκρίνονται πλήρως σε μια υγιεινή διατροφή, γιατί είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, ενώ αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη διατήρηση της σιλουέτας, αφού είναι χαμηλές σε λιπαρά και θερμίδες. Οι μπάρες δημητριακών CORNY είναι άριστη φυσική πηγή ενέργειας για όλες τις ώρες της ημέρας.
Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.
Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: larnakamarathon.com

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy