ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE O2

Το φυσικό μεταλλικό νερό ACTIVE O2 παρουσιάστηκε στην Κυπριακή αγορά το 2007, από την εταιρεία LONDOU TRADING και έκτοτε αποτελεί ιδανική επιλογή για πολλούς που ακολουθούν ένα σύγχρονο και έντονο τρόπο ζωής.

Το ACTIVE O2  είναι φυσικό μεταλλικό νερό, το οποίο έρχεται κατευθείαν από τις Βαυαρικές Άλπεις με επιπρόσθετο οξυγόνο για τέλεια αναζωογόνηση. Προσφέρεται σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις και ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για φυσικό μεταλλικό νερό εξαιρετικής ποιότητας, σε μια εργονομική κομψή συσκευασία και με πρακτικό σπορ κάλυμμα για ακόμη περισσότερη ευκολία. Eίτε κάνετε σπορ, ψώνια ή οποιαδήποτε άλλη καθημερινή σας δραστηριότητα, το ACTIVE O2 σας συνοδεύει παντού.

Η ιστορία επιτυχίας του ACTIVE O2  ξεκίνησε το 2001 από το Adelholzener, όπου βρίσκεται η πιο σημαντική πηγή μεταλλικού νερού στις Βαυαρικές Άλπεις. Σήμερα 23 χρόνια μετά,  άνθρωποι από όλο τον κόσμο λατρεύουν το ACTIVE O2 και το επιλέγουν τόσο για την αναζωογονητική του ιδιότητα όσο και για την ευρεία επιλογή γεύσεων του.

Αξιοσημείωτο να αναφερθεί το έργο της Adelholzener, εταιρείας παραγωγής του ACTIVE O2, η οποία έχει σαφή κοινωνικό προσανατολισμό και ανήκει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άγιος Βικέντιος του Παύλου». Πρόκειται για μια θρησκευτική κοινότητα όπου οι μοναχές έβαλαν ως στόχο να ενστερνιστούν στη ζωή τους, τη ζωή και το παράδειγμα του Αγ.Βικεντίου, του Αγίου των φτωχών, ο οποίος δίδαξε τη χριστιανική αγάπη βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη στην εποχή του. Όπως είπε οι πράξεις βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας πρέπει να πηγάζουν από την αληθινή χριστιανική αγάπη, κάτι που ο Άγιος Βικέντιος μαζί με την Αγ.Λουίζα Ντε Μαριγιάκ, συνιδρύτριας του τάγματος, ανάλωσαν όλη τους τη ζωή εργαζόμενοι γι’ αυτό το σκοπό. Οι μοναχές έχουν αναγνωριστεί για την μεγάλη προσφορά τους στην Εκκλησία, τόσο στον τομέα των ηλικιωμένων με το Ησυχαστήριο που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και στον τομέα της υγείας δημιουργώντας τα δικά τους νοσοκομεία.

Με αυτό τον τρόπο, καταναλώνοντας το φυσικό μεταλλικό νερό ACTIVE O2 βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στο σημαντικό έργο της Adelholzener.

Σημαντικό να τονίσουμε πως στα πλαίσια πάντα της κοινωνικής της ευθύνης, η εταιρεία LONDOU TRADING LTD, εισαγωγείς και διανομείς του ACTIVE O2 στην Κύπρο, έχει ως στόχο να στηρίζει στο μέγιστο δυνατόν τους συνανθρώπους της όπου το έχουν ανάγκη.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy