ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

ΑΜΙΑΝΤΟΣ – 2η Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα

Στα πλαίσια της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά την συμμετοχή της εταιρείας μας Londou Trading στην Φιλανθρωπική Ημερίδα Αθλητισμού «Τρέχουμε/ Περπατούμε για τη ζωή» ως Χορηγός με τα ισοτονικά ποτά OSHEE.
Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο γραφικό χωριό του Αμίαντου και είναι αφιερωμένη εις μνήμη της Θέκλας Αυγουστή.
Σκοπός της Ημερίδας είναι η προώθηση του αθλητισμού και η έμπρακτη ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα κουπόνια για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ στην τιμή των €5.
 
Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνει τέσσερις αγωνιστικές διαδρομές: Παιδικός αγώνας Δρόμου 600m και 1 km, Αγώνας Δρόμου 5 km και 12 km, ενώ θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και πεζοπορία 3 km στο μονοπάτι της φύσης «Λούματα των Αετών».
 
Η εταιρεία μας Londou Trading, εισαγωγείς και διανομείς των  ισοτονικών ποτών OSHEE,  θα στηρίξει τους συμμετέχοντες με τα ισοτονικά ποτά OSHEE Isotonic Drinks for Runners, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για δρομείς ώστε να τους παρέχουν ενυδάτωση και αποτελεσματική ενίσχυση των αντοχών του οργανισμού με τον πιο ξεδιψαστικό τρόπο!
 
Τα OSHEE Isotonic Drinks for Runners έχουν ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα η οποία περιέχει κολλαγόνο για την διατήρηση της καλής κατάστασης των αρθρώσεων. Σε υπέροχη δροσιστική γεύση πορτοκάλι αποτελούν τα ιδανικά ισοτονικά ποτά για όσους ασκούν έντονη αθλητική δραστηριότητα. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένα με μαγνήσιο και κάλλιο ώστε να βοηθούν στον ισοζυγισμό των ηλεκτρολυτών για την καλύτερη λειτουργία των μυών. Επίσης είναι εμπλουτισμένα με τις βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 και E οι οποίες βοηθούν στην μείωση της κούρασης, στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση κανονικής δραστηριότητας του μεταβολισμού.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των διαδρομών και άλλες λεπτομέρειες της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ: amiandos-race.com
 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy