ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Capri – Sun: Μοναδικοί συνδυασμοί φρουτοποτών!

Πεντανόστιμα, δροσιστικά και αγαπημένα  από μικρούς και μεγάλους τα φρουτοποτά Capri-Sun. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας από το 2014, όπου και κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Κύπρο από την εταιρεία LONDOU TRADING, η ιστορία τους όμως ξεκινά το 1969 από την ηλιόλουστη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, όπου ο δημιουργός και περιπετειώδης τότε νεαρός επιχειρηματίας Rudolf Wild ξεκίνησε να παρασκευάζει και να πουλά φυσικό χυμό.

Ο δημιουργός λοιπόν, άρχισε να ψάχνει για μια ελαφριά αλλά ανθεκτική εναλλακτική λύση από τα βαριά, εύθραυστα γυάλινα μπουκάλια που ήταν τυπικά της εποχής – ένα που θα ταίριαζε άνετα σε σχολικές τσάντες και σακίδια καθώς και σε διακοπές και εξορμήσεις με την οικογένεια. Έτσι δημιούργησε μια πρωτότυπη συσκευασία που είναι ταυτόχρονα σταθερή, ευλύγιστη και ελαφριά – και της έδωσε το δικό της καλαμάκι για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τα υπέροχα φρουτοποτά εύκολα και πρακτικά.

Ανάμεσα στα χρόνια τα Capri – Sun εξελίχθηκαν τόσο σε γεύση όσο και σε συσκευασία. Κυκλοφόρησαν σε πολλές εναλλαγές και διάφορες υπέροχες φρουτένιες γεύσεις και κέρδισαν από την πρώτη γουλιά ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Είναι πλούσια σε βιταμίνες, φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες, τεχνητά χρώματα και αρώματα και χαρίζουν όχι μόνο ενέργεια και ζωντάνια αλλά επίσης μας φτιάχνουν και τη διάθεση με την νοστιμιά τους.

Όσο για τη συσκευασία; Τα Capri-Sun και η μοναδική τους συσκευασία είναι αχώριστα από την πρώτη μέρα! Η συσκευασία είναι τόσο σημαντική για την εταιρεία της Capri Sun ώστε να δίνεται μεγάλη προσοχή στην τελειότητα της που δημιούργησαν για κάθε γεύση ένα ξεχωριστό design δημιουργώντας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση σε όσους τα απολαμβάνουν.

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος… Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών, στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, ο CEO της Capri Sun, Roland Weening ανακοίνωσε πως οι πελάτες πλέον θα πίνουν τα αγαπημένα τους φρουτοποτά από ειδικά χάρτινα καλαμάκια. Μάλιστα, στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου σχεδίου για την πλήρη εξάλειψη του πλαστικού, η Capri Sun, θα προχωρήσει με την αντικατάσταση όλης της συσκευασίας με ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα Capri-Sun σήμερα εξάγονται σε περισσότερες από 119 χώρες σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας πάντα την ίδια εξαιρετική γεύση διαφοροποιώντας όμως μερικά στοιχεία ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε τοπικές προτιμήσεις.

Βρείτε τα Capri – Sun 200 ml να κυκλοφορούν στην κυπριακή αγορά στις ακόλουθες γεύσεις: Orange, Safari fruits, Cherry, Multivitamin και Mystic Dragon έτοιμα να σας συντροφεύσουν δροσίζοντας σας και γεμίζοντας σας με ενέργεια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy