ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

OSHEE Isotonic Watermelon

Η γκάμα των προϊόντων των Ισοτονικών ποτών OSHEE εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με τη νέα καλοκαιρινή γεύση Oshee Isotonic drink Watermelon.

Με υπέροχη γεύση από καρπούζι και χαμηλές θερμίδες ενισχύει τον οργανισμό και τον ενυδατώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το Oshee Isotonic drink Watermelon περιέχει μαγνήσιο και κάλιο, αναπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού και προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση. Ακόμα, χαρίζει εξισορρόπηση σε πολύτιμα μέταλλα ενώ προληπτικά μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγη ενδεχόμενης κράμπας κατά την άθληση.

Επιπρόσθετα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε, B5, B6, Β7 που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας.

Κάθε μπουκάλι Oshee Isotonic drink Watermelon 0.75 ml δίνει μόνο 150 θερμίδες, 33 γραμμάρια υδατάνθρακες, καθόλου λιπαρά και έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα σας χαρίσουν ενέργεια σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Το Oshee πρωτοπορεί στην αγορά σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο σε Ισοτονικά ποτά και είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες. Εμπνέει, παρακινεί για δράση, σωματική δραστηριότητα και υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Εταιρεία Londou Trading είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Oshee από το 2014 και έκτοτε εισάγει και διανέμει τα προϊόντα Oshee με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy