ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

A.G. Barr: Προϊόντα μοναδικής γεύσης και ποιότητας

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να ανακοινώσουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί με τα προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας AG Barr plc και συγκεκριμένα με τα IRN-BRU, Rubicon Spring, Simply Fruity, Barr Flavours και Snapple, που θα αγαπήσουν όλοι τόσο για τη μοναδική τους γεύση όσο και για την άριστη ποιότητά τους.

Η A.G Barr plc, είναι κορυφαία εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών, με έδρα το Cumbernauld της Σκωτίας και είναι ευρέως γνωστή για το προϊόν Irn-Bru! Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1875 ως επιχείρηση ανθρακούχων νερών από την οικογένεια Barr και κατά τη διάρκεια των 149 χρόνων λειτουργίας της, κατέκτησε την κορυφή στην παρασκευή ανθρακούχων και μη ποτών, τόσο στη Σκωτία, όσο και σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα η εταιρεία A.G Barr plc δραστηριοποιείται σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και εξάγει σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό μια ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων.  

IRN-BRU: Το IRN-BRU, παρασκευάστηκε για πρώτη φορά στη Σκωτία το 1901 και μέχρι και σήμερα είναι σήμα κατατεθέν της χώρας. Πρόκειται για ένα αναψυκτικό φαινόμενο που έχει κατακτήσει τον κόσμο τόσο με την χαρακτηριστική του γεύση, όσο και με το μοναδικό φωτεινό πορτοκαλί χρώμα του!

RUBICON SPRING: Εξαιρετικής ποιότητας ανθρακούχο νερό πηγής με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς από χυμό φρούτων, φυσικών γεύσεων και βιταμινών, προσφέροντας στους πάντες μια μοναδική φρουτένια ενυδάτωση!

Simply Fruity: Δροσιστικά και με υπέροχες γεύσεις, τα Simply Fruity είναι φτιαγμένα με πραγματικό χυμό φρούτων, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους αλλά και το βολικό μέγεθος της συσκευασίας τους, τα καθιστά ιδανικά για τα lunch boxes των παιδιών και όχι μόνο!  

Barr Flavours: Τα ομώνυμα αναψυκτικά της A.G. Barr που έχουν κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό από την 1η μέρα παρασκευής τους, το 1875! Σήμερα, ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν τους πάντες, τόσο με την μοντέρνα εμφάνισή τους, όσο και με τις ευφάνταστες ιδιαίτερες γεύσεις τους!

Snapple: Το Νο 1 μη ανθρακούχο ποτό των ΗΠΑ, που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το 1972 και έχει λατρευτεί για τις καινοτόμες γεύσεις του και την μοναδική και ιδιαίτερη συσκευασία του. 

Τα προϊόντα της A.G. Barr plc διατίθενται σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των ποτών A.G. Barr plc στην κυπριακή αγορά από το 2024.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy