ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ACTIVE Ο2: Φυσική αναζωογόνηση σε 4 υπέροχες γεύσεις

Στο μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της πηγής Adelholzener των Βαυαρικών Άλπεων βασίζεται το ACTIVE O2, ενώ είναι εμπλουτισμένο με οξυγόνο για τέλεια αναζωογόνηση! Τόσο λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του φυσικού μεταλλικού νερού Adelholzener, όσο και λόγω των υπέροχων γεύσεων του, το ACTIVE O2, έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Ανταποκρινόμενο πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής το ACTIVE O2, με το κομψό μπουκάλι του και το πρακτικό sportcap πώμα που διαθέτει, αποτελεί τον πιο εύκολο, αποτελεσματικό και απολαυστικό τρόπο για άμεση αναζωογόνηση, είτε κάνετε κάποιο σπορ ή οποιαδήποτε άλλη καθημερινή σας δραστηριότητα!

Η επιτυχημένη ιστορία του ACTIVE O2  ξεκίνησε το 2001 από το Adelholzener, όπου βρίσκεται η πιο σημαντική πηγή μεταλλικού νερού στις Βαυαρικές Άλπεις και σήμερα 23 χρόνια μετά,  άνθρωποι από όλο τον κόσμο το έχουν λατρέψει τόσο για την αναζωογονητική του ιδιότητα όσο και για την ευρεία επιλογή γεύσεων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως καταναλώνοντας το φυσικό μεταλλικό νερό ACTIVE O2 βάζουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στο σημαντικό κοινωνικό έργο της Adelholzener, καθώς όλα τα έσοδα πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άγιος Βικέντιος του Παύλου», όπου και ανήκει η εταιρεία! Συγκεκριμένα, το φιλανθρωπικό ίδρυμα αποτελείται από μοναχές οι οποίες έχουν αναγνωριστεί για την μεγάλη τους προσφορά, τόσο στον τομέα των ηλικιωμένων με το Ησυχαστήριο που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, όσο και στον τομέα της υγείας δημιουργώντας τα δικά τους νοσοκομεία!

Βρείτε τα ACTIVE O2 σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα, σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις, ORANGE LEMON, ICED BERRY, LEMON καιAPPLE KIWI!

Η εταιρεία Londou Trading είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των ACTIVE O2 από το 2007.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy