ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ALEO Aloe Vera Drink: Υγιεινή, γευστική επιλογή για ενυδάτωση

Σύμφωνα με έρευνες, το φυτό αλόη βέρα είναι γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο ως το φυτό της μακροζωίας λόγω των αμέτρητων θεραπευτικών του ιδιοτήτων στον οργανισμό.
Η χρήση του τα τελευταία χρόνια δεν περιορίζεται μόνο ως αλοιφή στο δέρμα αλλά μπορεί να καταναλωθεί και σε ρόφημα. Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που έχουν εντάξει τα ποτά που περιέχουν αλόη βέρα στη διατροφή τους και απολαμβάνουν με εύγεστο τρόπο τα ευεργετικά οφέλη που χαρίζει το φυτό στον οργανισμό!

Το ALEO Aloe Vera Drink αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση τόσο για την μοναδική του γεύση όσο και την εξαιρετική του ποιότητα!
Το ALEO Aloe Vera Drink έχει βραβευτεί για την ανώτερη ποιότητα και τη γεύση του όχι με ένα αλλά με τρία χρυσά αστέρια, με την υψηλότερη δυνατή βράβευση, για τις χρονιές 2015 και 2018 από το διεθνές αναγνωρισμένο ινστιτούτο γεύσης και ποιότητας International Taste & Quality Institute.

Η περιεκτικότητα του ALEO Aloe Vera Drink σε αλόη βέρα φτάνει το 30%, γι’ αυτό καθιστά το προϊόν ως μια πολύτιμη φυσική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων τα οποία είναι αναγκαία για τον οργανισμό.
Ως φυσικό προϊόν υψηλής ποιότητας, το ALEO Aloe Vera Drink δεν περιέχει συντηρητικά, λιπαρά, τεχνητές γεύσεις και χρώματα. Επομένως, αποτελεί τον πιο γευστικό και αποτελεσματικό τρόπο διατήρησης τόσο της καλής σας φυσικής κατάστασης όσο και της σιλουέτας σας!

Τα αγνά κομματάκια φυσικού αλόη βέρα που περιέχει το ALEO Aloe Vera Drink χαρίζουν βιταμίνες και ιχνοστοιχεία στον οργανισμό τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του! Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, οι βιταμίνες Α, Β12, Ε και C, τα αμινοξέα, τα ένζυμα και το φολικό οξύ.

Τι οφέλη μπορεί να προσφέρει το ALEO Aloe Vera Drink στον οργανισμό:
– Καλή κυκλοφορία του αίματος
– Καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος
– Αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
– Καλή λειτουργία στο συκώτι
– Πλήρης ενυδάτωση του οργανισμού
– Πρόληψη και αποτελεσματική θεραπεία της αφυδάτωσης
– Διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών
– Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
– Συμβολή στην ανάπλαση του δέρματος

Τα αγνά, φυσικά εκχυλίσματα μαζί με τα κομματάκια του φυτού και σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας νερό το οποίο περιέχεται σε κάθε ALEO Aloe Vera Drink προστατεύουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν πλήρως τον οργανισμό με δροσιστικό και ευχάριστο τρόπο!

Μπορείτε να βρείτε τα ALEO Aloe Vera Drinks σε έξι φυσικές γεύσεις: Natural, Light, Strawberry, Pomegranate, Mango, Tropical Fruits.
Τα ALEO Aloe Vera Drinks εξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.
Στην κυπριακή αγορά εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Londou Trading με μεγάλη επιτυχία από το 2018.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy