ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Aleo Aloe Vera Drinks

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με τα προϊόντα Aleo Aloe Vera Drinks.   Τα ποτά Aleo Aloe Vera παράγονται στην Ταιβάν από την Mega Baltic μια ευρωπαϊκή εταιρεία με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στο Βίλνιους της Λιθουανίας και με εγκαταστάσεις στη Ρίγα της Λετονίας.  Τα ροφήματα Aloe Vera αποτελούν μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας η οποία δίνει έμφαση στις υψηλές προδιαγραφές των υγιεινών ποτών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ποτά Aleo Aloe Vera απευθύνονται στους καταναλωτές που φροντίζουν για την υγεία και ευεξία τους. Περιέχουν πολλά κομματάκια από Aloe Vera, τα οποία είναι γεμάτα από φυσικά οφέλη, καθώς και πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Α, Β12 και Ε, απαραίτητα λιπαρά οξέα και είναι πλούσια σε βιταμίνη C, αμινοξέα, ένζυμα. Τα ποτά Aleo Aloe Vera ως υψηλής ποιότητας ποτά, δεν περιέχουν οποιαδήποτε συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, ενισχυτικά γεύσης, κ.λ.π.

Τα ποτά Aloe Vera Drinks ALEO Premium βραβεύτηκαν από το υψηλότερο iTQi βραβείο ανώτερης γεύσης το 2015 (3 χρυσά αστέρια).  Το Βραβείο ανώτερης Γεύσης είναι ένα ετήσιο μη ανταγωνιστικό βραβείο ανοικτό σε οποιοδήποτε προϊόν τροφίμων ή ποτών διαθέσιμο σε λιανική βάση. Επιπλέον, Τα ποτά Aleo Aloe Vera ήταν υποψήφια και πήραν το ετήσιο βραβείο γαζέλα για τη χρονική περίοδο 2013-2016. Αυτό είναι ένα βραβείο για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο επιτυχημένες ιδιωτικές εταιρείες.

Τα ποτά Aleo Aloe Vera είναι διαθέσιμα σε έξι υπέροχες  γεύσεις: Aloe Vera  Aleo Premium, Aloe Vera Aleo Strawberry, Aloe Vera Aleo Light, Aloe Vera Aleo Mango, Aloe Vera Aleo Tropical Fruits και Aloe Vera Aleo Pomegranate.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy