ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ALEO Chia Seeds -Tropical Fruits

Δύο ακόμη εξαιρετικές γεύσεις ήρθαν να εμπλουτίσουν περαιτέρω τα ALEO Aloe Vera Drinks στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το ALEO Aloe Vera Tropical Fruits και το ALEO Aloe Vera with Chia seeds.

ALEO ALOE VERA CHIA:

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός από σποράκια chia και κομματάκια aloe vera εμπλουτίζουν τα ALEO Aloe Vera Drinks ώστε να δημιουργούν ένα ρόφημα μοναδικό στο είδος του με πολλές ευεργετικές ιδιότητες που ενισχύει αποτελεσματικά την υγεία. Το Chia χαρακτηρίζεται ως superfood, αποτελώντας ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα του πλανήτη, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία που ενισχύει τον οργανισμό αποτελεσματικά.
Παρά το μικρό τους μέγεθος, οι σπόροι chia βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού αφού είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη, ενώ παράλληλα έχουν πολλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ω3 λιπαρά τα οποία ενισχύουν και προστατεύουν τον οργανισμό αποτελεσματικά.

ALEO ALOE VERA TROPICAL FRUITS:

Τροπική φρουτένια γεύση συνοδεύει το υψηλής ποιότητας ρόφημα ALEO Aloe Vera Drink.
Περιέχει ένα υπέροχο γευστικό συνδυασμό από ανανά, σταφύλι, πορτοκάλι, passion fruit και γκρέιπφρουτ.
Η πλούσια διατροφική αξία του ροφήματος aloe vera σε συνδυασμό με την φυσική γεύση τροπικών φρούτων καθιστούν το νέο ALEO Aloe Vera Tropical Fruit ως μια εξαιρετική πρόταση για την υγεία τόσο για την υψηλή του ποιότητα όσο και για τη μοναδική του γεύση!

Tα ALEO Aloe Vera Drinks αποτελούν υψηλής ποιότητας ροφήματα aloe vera τα οποία απευθύνονται στους καταναλωτές που φροντίζουν τόσο για την υγεία όσο και για την ευεξία τους. Περιέχουν πολλά κομματάκια από aloe vera, τα οποία είναι γεμάτα από φυσικά οφέλη, καθώς και πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Α, Β12 και Ε, απαραίτητα λιπαρά οξέα και είναι πλούσια σε βιταμίνη C, αμινοξέα και ένζυμα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς των ροφημάτων ALEO Aloe Vera Drinks στην Κύπρο από το 2018 και έκτοτε διανέμονται στην κυπριακή αγορά με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα για τα ALEO Aloe Vera Drinks ΕΔΩ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy