ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

Πρεσβευτής OSHEE -Robert Lewandowski

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Πολωνός αστέρας του ποδοσφαίρου Robert Lewandowski πρόσφατα υπόγραψε μακροχρόνια συμφωνία ως πρεσβευτής των αθλητικών ποτών Oshee τα οποία εισάγει η Εταιρεία μας.

Ο Robert Lewandowski, είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας ανδρών ποδοσφαίρου της Πολωνίας και παίζει ως επιθετικός για τους Γερμανούς πρωταθλητές Μπάγερν Μονάχου.

Η μακροπρόθεσμη συμφωνία καλύπτει τις παγκόσμιες αγορές, και συμπεριλαμβάνει συμμετοχή του Robert Lewandowski στις τηλεοπτικές εκστρατείες της πολωνικής εταιρείας, τις δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων, και τις εκστρατείες κοινωνικής δικτύωσης.  Επίσης περιλαμβάνει και την εμφάνιση του Robert Lewandowski στις ετικέτες των προϊόντων Oshee.

Τα OSHEE Sport Drinks- με σλόγκαν «Live fight Win»- είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή. Τα OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες και βιταμίνες προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια.

Η Εταιρεία Londou Trading αντιπροσωπεύει και διανέμει τα προϊόντα OSHEE στην Κυπριακή αγορά από το 2014 με μεγάλη επιτυχία.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy