ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AMOR DI PANE: Αγάπη απ’την πρώτη μπουκιά

Τραγανά, ελαφριά και με εξαιρετική γεύση, τα Ιταλικά κριτσίνια AMOR DI PANE αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή παρασκευάσματα της ιταλικής κουζίνας που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει από το καταναλωτικό κοινό, τόσο για την ποιότητά τους, όσο και για την υπέροχη γεύση τους.

Φτιαγμένα με παρθένο ελαιόλαδο και σε 3 μοναδικές γεύσεις, συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ είναι ιδανικά για platters αλλαντικών και τυριών, για σνακ, για ντιπ ή ακόμα και για δημιουργήσετε νόστιμα και εύκολα μικρογεύματα!

Τα ιταλικά κριτσίνια AMOR DI PANE, παρασκευάζονται από την κορυφαία εταιρεία Hosta Italia Srl, σύμφωνα πάντα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων και αποτελούν συνέχεια των ήδη φημισμένων και λατρεμένων AMOR DI PANE CLASSIC και TORINESI!

Βρείτε τα AMOR DI PANE σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα και σε 3 υπέροχες γεύσεις Classic, Sesame καιPizza και φέρτε τον ιταλικό αέρα σε κάθε σας γευστική δημιουργία!

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της εταιρείας Hosta Italia Srl στην Κυπριακή αγορά από το 2010.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy