ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

BARBIE SNACK και HOT WHEELS mini-cakes

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στην γκάμα των προϊόντων μας έχουν προστεθεί τα προϊόντα mini-cakes Babrie Snack και mini-cakes Hot Wheels, της Freddi Dolciaria.

Η Freddi Dolciaria S.p.A., με έδρα την Ιταλία ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο το 1949 και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές προϊόντων ζαχαροπλαστικής, μακράς διαρκείας σε ατομική συσκευασία!

Με ημερήσια παραγωγή 2.000.000 πακέτα bar cakes και πάνω από 180.000 Swiss-rolls και layer cakes, τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 138 χώρες και έχουν τύχει μεγάλης αποδοχής λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και της υπέροχης γεύσης τους.

Για την παραγωγή των κέικ χρησιμοποιούνται μόνο ιταλικά φρέσκα αυγά και ιταλικό φρέσκο γάλα, ενώ όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρότατους ποιοτικούς ελέγχους από ειδικούς, ώστε να διασφαλίζεται ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα που έχουν τεθεί από την Freddi Dolciaria S.p.A.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής της και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και γεύσεων και έχει καταφέρει την επίτευξη σημαντικών στόχων, όπως οι πιστοποιήσεις ποιότητας (IFS, BRC Food, KOSHER).

Τα κέικ της Freddi Dolciaria S.p.A.,  minicakes Babrie Snack και minicakes Hot Wheels διατίθενται σε 2 διαφορετικές γεύσεις (φράουλα και σοκολάτα), σε συσκευασία των 10 και 8 ατομικών mini cakes, αντιστοίχως.

Τα mini cakes Barbie Snack και Hot Wheels εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία LONDOU TRADING

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy