ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεντανόστιμα chips στην πιο υγιεινή τους εκδοχή

Aν στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής στερήστε αγαπημένα σας σνακ λόγω υψηλών θερμίδων, τώρα υπάρχει το νέο σνακ που θα σας ενθουσιάσει με την πεντανόστιμη του γεύση και που μπορείτε να το απολαμβάνετε χωρίς καθόλου ενοχές.
Πρόκειται για τα νέα Benlian Chips τα οποία ήρθαν για να φέρουν τα πάνω κάτω σε ότι γνωρίζατε μέχρι στιγμής για τα σνακ και την υγιεινή διατροφή.
Τα νέα Benlian Chips είναι νόστιμα και τραγανά, φτιαγμένα από καλαμπόκι και καστανό ρύζι με αγνά, φυσικά υλικά, χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά και GMO αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο μα και υγιεινό σνακ.
Τα Benlian Chips μπορούν να ενταχθούν σε μια ισορροπημένη, Μεσογειακή διατροφή αφού δεν τηγανίζονται, είναι χαμηλά σε λιπαρά και θερμίδες, χωρίς γλουτένη και με υπέροχες, φυσικές γεύσεις!

Τα BENLIAN CHIPS κυκλοφορούν σε έξι πεντανόστιμες γεύσεις: Salted, Paprika, Pizza, Sour Cream & Chive, Jalapeno & Cheese.

H εταιρεία BENLIAN ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή υγιεινών προϊόντων διατροφής και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική.
Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, επικεντρώνονται στη δημιουργία υγιεινών προϊόντων που μπορούν να υποστηρίξουν μια ισορροπημένη, Μεσογειακή διατροφή με τον πιο γευστικό τρόπο.

Τα προϊόντα της BENLIAN εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία LONDOU TRADING από το 2015 με μεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά.

Γνωρίστε την υπόλοιπη σειρά των προϊόντων Benlian στα άρθρα που ακολουθούν:

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy