ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BURGER crispbreads: Συνδυάζουν ποιότητα και νοστιμιά!

Πλούσια σε φυτικές ίνες, νόστιμα και τραγανά, τα BURGER είναι ιδανικά για healthy snacking

Τα BURGER crispbreads αποτελούν ένα από τα κορυφαία brands του είδους τους στη Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για προϊόντα υγιεινής διατροφής που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση, ενώ συμβάλλουν, με τον δικό τους τρόπο, σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα BURGER Crispbreads είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, είναι χαμηλά σε θερμίδες και λιπαρά, φτιάχνονται με δημητριακά και σίκαλη ολικής άλεσης και είναι εύπεπτα αφού ψήνονται παραδοσιακά, χωρίς μαγιά.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στη Γερμανία, υποστηρίζει ότι τα προϊόντα της είναι τόσο καλά, όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται για την παραγωγή τους, γι’ αυτό εξάλλου και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στελέχωση του εργοστασίου της με εξειδικευμένο προσωπικό. Η φιλοσοφία της βασίζεται στην παραγωγή νόστιμων, υγιεινών και εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων, φτιαγμένων από άριστες πρώτες ύλες. Σε αυτό το πλαίσιο, η σίκαλη, η οποία είναι το κύριο και ίσως το πιο σημαντικό συστατικό των crispbreads, λαμβάνεται από ελεγχόμενη τοπική καλλιέργεια στη Γερμανία με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της γεύσης του προϊόντος.

Για αυτούς και άλλους τόσους λόγους, τα BURGER crispbreads κατάφεραν μέσα στα χρόνια να κατακτήσουν μία σημαντική θέση στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι τα έχουν βάλει στην καθημερινότητα τους.

Στην αγορά της Κύπρου διατίθενται πέντε είδη BURGER CRISPBREADS:  τα BURGER FIBER (πλούσια σε φυτικές ίνες), τα BURGER CLASSIC (φτιαγμένα από αλεύρι βύνης κριθαριού), τα BURGER DELICACY (φτιαγμένα από κόκκους σίκαλης), τα BURGER RYE (με επιπλέον νιφάδες σίκαλης ολικής άλεσης) και τα BURGER SESAME (με καβουρδισμένο σουσάμι).

Κάθε είδος έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ενώ όλα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα! Τα BURGER crispbreads μπορούν να συνοδευτούν σύμφωνα με τις γευστικές προτιμήσεις του κάθε καταναλωτή, αφού αποτελούν ιδανική βάση για ένα γευστικό και υγιεινό σνακ, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!

Μπορείτε να βρείτε τα BURGER crispbreads σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των BURGER crispbreads στην Κύπρο από το 2023. 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy