ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CAPRI – SUN: Τα αγαπημένα φρουτοποτά μικρών και μεγάλων!

Εκτός από τη μοναδική γεύση τους, τα CAPRI – SUN ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα, όσο και για την καινοτόμα και πρακτική τους συσκευασία!

Τα φρουτοποτά CAPRI – SUN είναι φτιαγμένα από διαλεκτά φρούτα, είναι πλούσια σε βιταμίνες, δεν έχουν συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες, τεχνητά χρώματα και αρώματα. Συνδυάζουν αγαπημένες γεύσεις φρούτων, ενώ χαρίζουν αναζωογόνηση, φρεσκάδα και… όμορφες στιγμές απόλαυσης μέσα στη μέρα!

Η μεγάλη γκάμα των φρουτοποτών CAPRI – SUN προσφέρει πολλές επιλογές γεύσεων, οι οποίες ανταποκρίνονται στα γούστα και στις προτιμήσεις των καταναλωτών

CAPRI SUN 200 ml

Τα φρουτοποτά CAPRI SUN των 200 ml αποτελούν μία διαχρονικά αγαπημένη, δροσιστική και γευστική επιλογή μικρών και μεγάλων. Συνδυάζουν υπέροχη γεύση και καινοτόμα συσκευασία με χάρτινο – ανακυκλώσιμο καλαμάκι, δύο χαρακτηριστικά που τα κάνει να ξεχωρίζουν! Εκτός από πρακτική, η συσκευασία των CAPRI – SUN έχει μοναδικό και παιχνιδιάρικο design, κάτι που κάνει τα συγκεκριμένα φρουτοποτά, ιδανικά για μεσημεριανά γεύματα, οικογενειακές εξόδους, πικνίκ στη φύση, καθώς και για διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Τα CAPRI – SUN είναι φτιαγμένα από διαλεκτά φρούτα, ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνες, γι’ αυτό και αποτελούν μια γευστική πηγή αναζωογόνησης και φρεσκάδας μέσα στη μέρα. Πρόκειται για τα φρουτοποτά που χαρίζουν ζωντάνια και ενέργεια με τον πιο παιχνιδιάρικο και γευστικό τρόπο!

Διατίθενται στην αγορά σε πέντε υπέροχες γεύσεις: Cherry, Orange, Safari, Multivitamin και Mystic Dragon.

CAPRI – SUN 330ml

Ίδια ποιότητα, υπέροχη γεύση, μεγαλύτερη απόλαυση! Τα φρουτοποτά CAPRI – SUN των 330 ml συνδυάζουν γεύσεις αγαπημένων φρούτων, ενώ χαρίζουν απόλαυση, δροσιά και αναζωογόνηση.

Αυτό που κάνει τα CAPRI – SUN των 330ml να ξεχωρίζουν, εκτός από την υπέροχη γεύση τους, είναι η ελκυστική, καινοτόμα και πρακτική συσκευασία τους με το εργονομικό, βιδωτό πώμα, η οποία είναι φιλική στο περιβάλλον, είναι ελαφριά, ευλύγιστη και στοχεύει στη διατήρηση ενός φρέσκου και γευστικού περιεχομένου!

Τα φρουτοποτά CAPI – SUN αποτελούν αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων, ενώ είναι ιδανικά για όσους βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, αφού το βιδωτό τους πώμα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να τα απολαύσουν όπου και όταν αυτοί το επιθυμούν.

Διατίθενται στην αγορά σε πέντε μοναδικές γεύσεις: cherry – pomegranate, orange – peach, mango – passion fruit και multivitamin.

Η ιστορία των CAPRI – SUN

Η ιστορία των CAPRI – SUN  πάει πολύ πίσω στον χρόνο, αφού τα πρώτα φρουτοποτά της εταιρείας παρασκευάστηκαν στην ηλιόλουστη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας το 1969. Από τότε μέχρι σήμερα, τα CAPRI – SUN καταγράφουν  μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά, ενώ έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.

Σήμερα εξάγονται σε περισσότερες από 119 χώρες σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας πάντα την ίδια εξαιρετική γεύση, διαφοροποιώντας ωστόσο μερικά στοιχεία των φρουτοποτών, ώστε να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς.  

Τα φρουτοποτά CAPRI – SUN εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά με μεγάλη επιτυχία από το 2014, αποκλειστικά από την εταιρεία LONDOU TRADING.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy