ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

CORNY CARAMEL BANANA STYLE

Με μια νέα πεντανόστιμη γεύση εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο η γκάμα των μπαρών δημητριακών CORNY.

Πρόκειται για τη νέα CORNY CARAMEL BANANA STYLE, η οποία αποτελεί ένα υπέροχο γευστικό συνδυασμό λαχταριστής καραμέλας και μπανάνας.

Φτιαγμένη από διαλεκτά τραγανά δημητριακά και πλούσια κρέμα από γάλα, η νέα Corny Big Caramel Banana  Style ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις!

Η πλούσια κρέμα από γάλα και τα διαλεκτά δημητριακά υψηλής ποιότητας καθιστούν τη νέα Corny Banana Caramel Style ως ένα θρεπτικό και πεντανόστιμο σνακ που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!

Η νέα μπάρα δημητριακών CORNY CARAMEL BANANA STYLE, όπως και όλη η σειρά CORNY, ανταποκρίνεται πλήρως σε μια ισορροπημένη διατροφή και παρέχει ενέργεια στον οργανισμό με τον πιο νόστιμο τρόπο!

Οι μπάρες δημητριακών Corny εξάγονται σε πάνω από 40 χώρες και είναι το Νο. 1 της αγοράς σε μπάρες δημητριακών τόσο στη Γερμανία όσο και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Mε παρουσία στην κυπριακή αγορά από το 2005 οι μπάρες δημητριακών Corny χάρη στην υψηλή τους ποιότητα και τις μοναδικές τους γεύσεις απέκτησαν αμέσως ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών καθιερώνοντας τις έτσι ως ένα από τα μεγαλύτερα brands της κυπριακής αγοράς.

Οι μπάρες δημητριακών Corny εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Londou Trading.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy