ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CORNY BIG: Ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ!

Όπου και αν πας, ό,τι και αν κάνεις, μία μπάρα δημητριακών CORNY BIG αποτελεί πάντα μία ιδανική επιλογή…

Οι μπάρες δημητριακών CORNY BIG αποτελούν ιδανική επιλογή για σνακ είτε βρίσκεσαι στη δουλειά, είτε στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο γυμναστήριο, σε μια εκδρομή με την παρέα, είτε απολαμβάνεις χαλαρά τον απογευματινό σου καφέ… Όπου και αν είσαι, ό,τι και αν κάνεις οι CORNY BIG είναι πάντα εκεί για να σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για κάθε σου δραστηριότητα.

Οι CORNY BIG είναι εμπνευσμένες από τη φύση και τους καρπούς που προσφέρει σε αφθονία, ενώ την ίδια ώρα είναι εναρμονισμένες με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, γι’ αυτό εξάλλου καταγράφουν εδώ και αρκετά χρόνια το δικό τους success story στην κυπριακή αγορά και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, το οποίο είναι φτιαγμένο από αγνά υλικά, διαλεκτά δημητριακά, γνήσια σοκολάτα, φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Οι CORNY BIG αποτελούν ιδανική πηγή ενέργειας για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ συμβάλλουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε μία υγιεινή διατροφή. Συνδυάζουν νοστιμιά και βολική συσκευασία, γεγονός που τις κάνει ιδανικές για snacking πάντα και παντού.

Διατίθενται στην αγορά σε δέκα διαφορετικές γεύσεις, με στόχο να καλύψουν κάθε γευστική προτίμηση. Chocolate, Chocolate – Banana, White Chocolate, Brownie, Cookies, Peanut–Chocolate, Salted Caramel, Cranberry, Coconut και Marshmallow. Όλες μοναδικές και πεντανόστιμες!

Όποια CORNY BIG και αν διαλέξεις, ένα είναι το σίγουρο: Πρόκειται για την μπάρα δημητριακών που θα καλύψει τις διατροφικές σου ανάγκες, όλες εκείνες τις φορές που αναζητάς κάτι νόστιμο και υγιεινό να φας!

Οι CORNY BIG ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της CORNY. Οι πρώτες μπάρες δημητριακών παράχθηκαν στη Γερμανία το 1984 από την εταιρεία Schwartauer Werke. Έκτοτε έχουν κερδίσει μία θέση στην καρδιά και την καθημερινότητα του κάθε καταναλωτή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το όνομα τους έγινε συνώνυμο με τις μπάρες δημητριακών γενικότερα.

Τα προϊόντα CORNY εισάγονται και διανέμονται με μεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά τα τελευταία 18 χρόνια από την εταιρεία Londou Trading.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy