ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CORNY MILK: Tο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων!

Μοιάζουν με σάντουιτς αλλά δεν είναι! Έχουν γέμιση κρέμας, αλλά δεν είναι μπισκότα! Όχι, δεν θα παίξουμε με αινίγματα! Μιλάμε για τις CORNY MILK, τις πιο λαχταριστές μπάρες δημητριακών που μπορείτε να δίνετε στα παιδιά σας και να τα απολαμβάνετε κι εσείς ακόμη περισσότερο!

Είναι πεντανόστιμες και έχουν πρακτική συσκευασία. Ανήκουν στην ‘πολυμελή’ οικογένεια των CORNY, γι’ αυτό θα τα αγαπήσετε ιδιαίτερα. Βλέπετε, είναι φτιαγμένες από τα καλύτερα δημητριακά, περιέχουν μέλι και λαχταριστή κρέμα από γάλα και είναι πλούσιες σε πολύτιμο ασβέστιο. Κι επειδή ως γονείς σκέφτεστε πάντα το καλύτερο για τα παιδιά σας, θα τις προσφέρετε και στα πιτσιρίκια σας, ως ένα από τα πιο υγιεινά σνακ που θα τρώνε ακόμη και στο σχολείο!
Άλλωστε, η θρεπτική τους αξία είναι επιβεβαιωμένη, αφού είναι extra εμπλουτισμένες με ασβέστιο, πολύτιμο στοιχείο για την υγιεινή ανάπτυξη των οστών των παιδιών σας.
Μάλιστα, οι κατασκευαστές τους η γερμανική εταιρεία Schwartau, εγγυάται ότι οι μπάρες δημητριακών CORNY δεν περιέχουν συντηρητικά, ούτε χρώματα και αρώματα. Επίσης, το γεγονός ότι οι CORNY MILK είναι φτιαγμένες από το καλύτερο τμήμα του καρπού των δημητριακών, δίνουν ενέργεια, γεγονός που τις κάνει ελκυστικές σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Τελικά, επειδή οι μπάρες δημητριακών CORNY MILK είναι προϊόντα της φύσης, θεωρούνται ισορροπημένα και πλήρη σνακ που μπορείτε να τα συμπεριλάβετε και εσείς στη διατροφή σας.

Και εννοείται, συμβάλλουν στην καλή υγεία τόσο του δικού σας οργανισμού αλλά και των παιδιών σας.

Μπορείτε να απολαύσετε τις μπάρες δημητριακών CORNY MILK σε δύο πεντανόστιμες εκδοχές, Corny Milk Classic και Corny Milk Dark and White.

Η μπάρα δημητριακών Corny Milk Classic περιέχει γνήσιο μέλι και πλούσια κρέμα από γάλα, και η Corny Milk Dark and White συνδυάζει διαλεκτά δημητριακά, νόστιμες τραγανές νιφάδες κακάο και λαχταριστή κρέμα από γάλα πλούσια σε ασβέστιο!

Οι μπάρες δημητριακών Corny Milk προσφέρονται σε οικογενειακές συσκευασίες των τεσσάρων τεμαχίων και σε πιο… Big συσκευασίες 24 τεμαχίων για ακόμη πιο Big απόλαυση!

Τις μπάρες δημητριακών Corny Milk και όλη τη σειρά των αγαπημένων σας Corny θα τη βρείτε στα ράφια των υπεραγορών κοντά στα Δημητριακά και στα σημεία πώλησης υγιεινών προϊόντων.

Η Εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς των προϊόντων CORNY από το 2005 και έκτοτε διανέμει τα προϊόντα CORNY με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy