ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CORNY PROTEIN BARS: Είναι νόστιμες, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χαμηλές σε θερμίδες και είναι… CORNY!

Τα τρόφιμα που είναι υψηλά σε περιεκτικότητα πρωτεΐνης, όπως οι μπάρες με πρωτεΐνη, έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Η στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που συμπεριλαμβάνει την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, η ανάγκη για περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα καθώς και οι αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες των σημερινών καταναλωτών είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που οδήγησαν στην άνοδο της δημοτικότητας των protein bars.

Η σημασία της πρωτεΐνης στη διατροφή μας είναι μεγάλη, αφού συμβάλλει στο «κτίσιμο», στην αποκατάσταση και στη διατήρηση της δομής του σώματος μας. Τις χρειαζόμαστε όπως ακριβώς και τους υδατάνθρακες, τις βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα, τα αντιοξειδωτικά, τα έλαια, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, καθώς και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Οι μπάρες πρωτεΐνης λοιπόν, φαίνεται να αποτελούν την ιδανική λύση για μεγάλη μερίδα πληθυσμού που ενδιαφέρεται για τη διατροφή του. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα υγιεινό, αλλά και νόστιμο τρόπο για να λάβει κανείς περισσότερη ποσότητα πρωτεΐνης στην καθημερινότητα του.

Η Γερμανική εταιρεία Schwartauer Werke – κατασκευάστρια των CORNY αφουγκράστηκε την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για νόστιμες μπάρες, οι οποίες να είναι και χαμηλές σε θερμίδες, γι’ αυτό προχώρησε στη δημιουργία των CORNY PROTEIN BARS.

Οι νέες CORNY PROTEIN BARS έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη αλλά ούτε και φοινικέλαιο και είναι χαμηλές σε θερμίδες. Έχουν πλούσια γέμιση και μεταξένια υφή, ενώ στο εσωτερικό τους «κρύβονται» τραγανές νιφάδες ρυζιού που απογειώνουν τη γεύση τους!

Διατίθενται στην κυπριακή αγορά σε τρεις μοναδικές γεύσεις: CORNY CHOCOLATE για εσένα που ‘χεις έρωτα με τη σοκολάτα, CORNY COOKIES για εσένα που λαχταράς τις μπισκοτένιες γεύσεις και CORNY COCONUT για εσένα που δεν μπορείς χωρίς τα καλοκαίρια.

Πεντανόστιμες, βολικές και πλούσιες σε πρωτεΐνη, οι νέες CORNY PROTEIN BARS αποτελούν την ιδανική και πιο γευστική πρόταση για να αντλήσει κανείς την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεται ο οργανισμός του μέσα στη μέρα.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν λέγαμε πως οι CORNY PROTEIN BARS είναι, ίσως, οι πιο γευστικές μπάρες με πρωτεΐνη που φτιάχτηκαν ποτέ!

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων CORNY στην Κυπριακή αγορά από το 2005.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy