ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

CORONA BLANCA – Apricot & Almonds and Cranberry, Date & Almonds

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη δύο ακόμη νέων ειδών CORONA BLANCA στη γκάμα των προϊόντων μας.
Πρόκειται για τη Corona Blanca Apricot & Almonds και την Corona Blanca Cranberry, Date & Almonds.

Η νέα Corona Blanca Apricot & Almonds είναι ένα νόστιμο υγιεινό σνακ, φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας αποξηραμένα βερίκοκα και αμύγδαλα, τα οποία αποτελούν μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, σιδήρου, ασβεστίου και φυτικών ινών.
Η Corona Blanca Apricot & Almonds εκτός από νόστιμo σνακ, μπορεί να ενταχθεί σε cheese platters, σαλάτες ή ακόμη και σε γλυκά, ενώ θα την απολαύσετε και από μόνη της μαζί με ένα ποτήρι καλό κρασί.

Η νέα Corona Blanca Cranberry, Date & Almonds αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας αποξηραμένα cranberries, αμύγδαλα και εκλεκτά Μεσογειακά φοινίκια της ποικιλίας ‘Deglet Nour’. Τα φυσικά, θρεπτικά της συστατικά την καθιστούν ως ένα super σνακ πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο, κάλλιο και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μπορεί να συνοδεύσει άψογα τα cheese platters σας, τις σαλάτες ή ακόμη και να προστεθεί ως υλικό στις γλυκές σας δημιουργίες όπως στα σοκολατάκια και στα φοινικωτά.

Τα φρουτένια cakes της Corona Blanca είναι προϊόν της κορυφαίας ισπανικής εταιρείας FRUIT FUSION S.L, η οποία συνδυάζει την σύγχρονη τεχνολογία και την παράδοση με σκοπό την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Τα προϊόντα Corona Blanca φτιάχνονται βάση παραδοσιακών ισπανικών συνταγών από 100% φυσικά αποξηραμένα φρούτα και εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, με αποτέλεσμα να είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, ασβεστίου και σιδήρου, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται πλήρως σε μια ισορροπημένη Μεσογειακή διατροφή.
Ως κορυφαία, φυσική πηγή ενέργειας, βιταμινών και ιχνοστοιχείων μπορούν να απολαύσουν τις CORONA BLANCA, όσοι έχουν την υγιεινή διατροφή στις προτεραιότητες τους, αλλά και όσοι αναζητούν νέες γευστικές προτάσεις που θα τους χαρίσουν ενέργεια.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των προϊόντων Corona Blanca στην κυπριακή αγορά από το 2017.

Μάθετε περισσότερα για την υπόλοιπη σειρά της CORONA BLANCA εδώ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy