ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CORONA BLANCA: ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ

Αυτή την εποχή παστά, αποξηραμένα σύκα και φοινίκια όλο γλύκα και θρεπτικά συστατικά, κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε γιορτινό τραπέζι.
Τώρα όμως, υπάρχει μια εναλλακτική λύση που θα σας κάνει να τα απολαμβάνετε ολόχρονα, πάντα και παντού. Τα fruit cakes CORONA BLANCA της ισπανικής εταιρείας Fruit Fusion είναι χειροποίητα και φτιάχνονται βάση παραδοσιακών ισπανικών συνταγών. Τα καλύτερα σύκα και φοινίκια ζυμώνονται με αμύγδαλα και καρύδια αντίστοιχα, γίνονται πιτούλες και δελεάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

ΣΥΚΟΠΙΤΕΣ FIG & ALMONDS CAKE: φτιαγμένες από άριστης ποιότητας ισπανικά αποξηραμένα γλυκά σύκα της ποικιλίας Pajarero και διαλεκτά μεσογειακά αμύγδαλα, αποτελούν το πιο εύγευστο σνακ για όλες τις ώρες της μέρας, ολόχρονα. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα μεταμορφωθούν σε νόστιμα σοκολατάκια, θα γίνουν ο καλύτερος «σύντροφος» στις γκουρμέ σαλάτες σας, στα cheese platters και όχι μόνο. Εκτός από νόστιμο συνοδευτικό, η συκόπιτα της CORONA BLANCA αποτελεί και υγιεινό σνακ αφού η θρεπτική αξία του σύκου σε συνδυασμό με τα διαλεκτά αμύγδαλα την καθιστούν ως μια σημαντική φυσική πηγή ενέργειας, ασβεστίου, σιδήρου και όχι μόνο! Ένα ‘θησαυρό’ για την υγεία που μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή!Επιπρόσθετα, μπορείτε να τις βρείτε και σε πιο οικονομικές, πρακτικές συσκευασίες των 100 γρ. για περισσότερη ευκολία.

ΦΟΙΝΙΚΟΠΙΤΕΣ DATE & WALNUTS CAKE: ένα μοναδικό συνδυασμό από υψηλής ποιότητας φοινίκια της ποικιλίας Deglet Nour και καρύδια Καλιφόρνιας αποτελεί η μοναδική χειροποίητη φοινικόπιτα CORONA BLANCA Date & Walnuts Cake της ισπανικής εταιρείας Fruit Fusion. Εκτός από πεντανόστιμο σνακ, μπορεί να σερβιριστεί και ως επιδόρπιο αλλά και να συνδυαστεί άριστα σε cheese platter πλάι σε διάφορα είδη τυριών μαζί με ένα ποτήρι καλό κρασί. Μπορεί επίσης να ενταχθεί και σε γλυκά όπως στα πατροπαράδοτα φοινικωτά, σοκολατάκια και άλλα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Η εξαιρετική θρεπτική αξία και η νοστιμιά της CORONA BLANCA Dates & Walnuts Cake την καθιστούν ως ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της μέρας!Επιπρόσθετα, μπορείτε να τις βρείτε και σε πιο οικονομικές, πρακτικές συσκευασίες των 100 γρ. για περισσότερη ευκολία.

Τα φρουτένια cakes της CORONA BLANCA είναι προϊόν της κορυφαίας ισπανικής εταιρείας FRUIT FUSION S.L, η οποία συνδυάζει την σύγχρονη τεχνολογία και την παράδοση με σκοπό την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Τα προϊόντα CORONA BLANCA φτιάχνονται βάση παραδοσιακών ισπανικών συνταγών από 100% φυσικά αποξηραμένα φρούτα και εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, με αποτέλεσμα να είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, ασβεστίου και σιδήρου, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται πλήρως σε μια ισορροπημένη Μεσογειακή διατροφή.
Ως κορυφαία, φυσική πηγή ενέργειας, βιταμινών και ιχνοστοιχείων μπορούν να απολαύσουν τις CORONA BLANCA, όσοι έχουν την υγιεινή διατροφή στις προτεραιότητες τους, αλλά και όσοι αναζητούν νέες γευστικές προτάσεις που θα τους χαρίσουν ενέργεια.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των προϊόντων CORONA BLANCA στην κυπριακή αγορά από το 2017.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy