ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Cosip Coconut Milk Drink

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με το νέο προϊόν COSIP Coconut Milk Drink.

Πρόκειται για ένα πολύ υποσχόμενο προϊόν για την κυπριακή αγορά τόσο για την άριστη του ποιότητα, όσο και για την υπέροχη του γεύση και ελκυστική συσκευασία του.
Το COSIP Coconut Milk Drink παράγεται στη Μαλαισία από την S&P, μια κορυφαία εταιρεία προϊόντων καρύδας που έχει ιδρυθεί το 1983.
Το COSIP Coconut Milk Drink, είναι ένα υψηλής ποιότητας φυτικό ρόφημα το οποίο, δεν περιέχει χρώματα, συντηρητικά, και πρόσθετα γεύσης.
Το COSIP Coconut Milk Drink είναι ιδανικό ρόφημα για μια υγιεινή ισορροπημένη διατροφή, αφού όλα τα οφέλη καρύδας περιλαμβάνονται σε αυτό. Είναι χαμηλό σε ζάχαρη και θερμίδες, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα και χωρίς χοληστερόλη και λακτόζη.

Δίνει απίστευτη γεύση ενέργεια και βιταμίνες για το πρωινό ξεκίνημα ή για κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ως ρόφημα, καθώς και σε καφέ, τσάι και δημητριακά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα σε συνταγές τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική για ελαφριές κρέμες, πουτίγκες και αρτοσκευάσματα.
Το COSIP Coconut Milk Drink αποτελεί ιδανική εναλλακτική λύση για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, χορτοφάγους, και για όσους νηστεύουν.
Η εταιρεία S&P παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και εφαρμόζει αυστηρές και ολοκληρωμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας (όπως τα πρότυπα HACCP και ISO).
Τα προϊόντα της S&P εξάγονται σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διανέμονται μέσω διαφόρων καναλιών λιανικής πώλησης, όπως σουπερμάρκετ, υπεραγορές, παντοπωλεία, αρτοποιεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και καφέ.

Το COSIP Coconut Milk είναι διαθέσιμο σε δύο υπέροχες γεύσεις: Cosip Coconut Milk Drink με χαμηλή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο 1lt, and Cosip Coconut Milk Drink Unsweetened 1lt.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy