ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Duda: Γευστικά λουκανικάκια Kabanosy από εξαιρετικής ποιότητας κρέατος

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί με τα μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα Duda, της κορυφαίας πολωνικής εταιρείας παραγωγής κρέατος Cedrob Foods S.A

Τα προϊόντα Duda ξεκίνησαν το 1990 και χάρη στην υψηλή ποιότητα, στις μοναδικές συνταγές και την έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια, έφτασαν στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού, σε σύντομο χρονικό διάστημα.   

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας κρέατος, σε συνδυασμό με εκλεκτά και επιλεγμένα μπαχαρικά, ενώ η χρήση παραδοσιακών μεθόδων καπνίσματος και αποξήρανσης, έχουν ως αποτέλεσμα την μοναδική τραγανή αλλά και συνάμα απαλή υφή τους.  

Η παρασκευή των διάσημων και γευστικών snacks Duda, πραγματοποιείται σε 5 διαφορετικές εγκαταστάσεις παραγωγής σε πόλεις της Πολωνίας, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας, χάρη στην τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί η Cedrob Foods S.A.

Τα προϊόντα Duda διατίθενται σε 4 υπέροχες αυθεντικές γεύσεις: Kabanosy Spicy ένα σνακ με ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων, Kabanosy Pork Classic φτιαγμένο από χοιρινό κρέας αρίστης ποιότητας, Kabanosy with Bacon με πλούσιο καπνιστό άρωμα και Kabanosy ChickenPork που συνδυάζει με τον ιδανικότερο τρόπο το χοιρινό με το κοτόπουλο για εκείνους που αγαπούν τις πιο light γεύσεις.

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα που ξεχωρίζουν τόσο λόγω της εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας, όσο και λόγω της βολικής συσκευασίας τους. 

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των Duda στην κυπριακή αγορά από το 2024.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy