ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

FARMERS SNACK – Τα Σνάκ της υγείας και της νοστιμιάς

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με τα ευρέως γνωστά προϊόντα σε όλο τον κόσμο FARMERS SNACK τα οποία παράγονται στη Γερμανία από την ομώνυμη εταιρεία FARMERS SNACK και εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.

Η εταιρεία FARMERS SNACK δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή και διανομή υγιεινών προϊόντων, υψηλής ποιότητας τα οποία περιέχουν αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1971 και με τα χρόνια κατάφερε να καθιερώσει το όνομα της ως συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης πρωτοποριακών προϊόντων.

Τα προϊόντα Farmer’s Snack είναι υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία. Πιο συγκεκριμένα, τα αποξηραμένα φρούτα είναι πλούσια πηγή βιταμινών, περιέχουν βιταμίνες A, B, και C, υδατάνθρακες, σίδηρο και φυτικές ίνες που ενισχύουν τον οργανισμό και προάγουν την υγεία. Οι ξηροί καρποί βοηθούν στην καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων και του διαβήτη, μειώνουν την κακή χοληστερόλη και αυξάνουν την καλή χοληστερόλη ενώ παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία.

Τα προϊόντα Farmer’s Snack χάρη στην ελκυστική μοντέρνα επανασφραγιζόμενη συσκευασία τους, αποτελούν ιδανική επιλογή για το γραφείο για αθλητικές δραστηριότητες, στο γυμναστήριο, για το σχολείο, για τον κινηματογράφο, σε καντίνες, εκδρομές…

Τα Farmer’s Snack υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την υγιεινή αθλητική διατροφή και είναι ιδανικά για Vegan.

Τα προϊόντα Farmer’s Snack διατίθεται στην Κυπριακή αγορά σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και καταστήματα σε τέσσερεις διαφορετικές επιλογές: Trail mix with raisins, Trail mix pina colada. Marshmallow – nuts, Coconut – cherry – mix.

Τα προϊόντα Farmer’s Snack εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία LONDOU TRADING.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy