ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Fizz Cider

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με τα προϊόντα Fizz Ciders. Τα προϊόντα παράγονται από τον όμιλο Olvi.

Η ιστορία της μάρκας Fizz πηγαίνει πίσω στο 1994, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά στη Φινλανδία. Κατά την τελευταία δεκαετία, το προϊόν Fizz ήταν η μάρκα προτίμησης των καταναλωτών στην κατηγορία Ciders στις βόρειες και σκανδιναβικές χώρες.  Όλα τα Fizz Ciders παράγονται με βάση ένα υψηλής ποιότητας κρασί μήλου που έχει αποσταχθεί τελείως.

Τα Fizz Ciders είναι διαθέσιμα σε τρεις υπέροχες γεύσεις σε συσκευασίες των 500ml.: Fizz Cider Strawberry, Fizz Cider Blueberry και Fizz Cider Pear.

Το Fizz Cider Strawberry είναι Cider με καθαρή γεύση φράουλας που γίνεται με βάση το κρασί μήλου. Το Fizz Cider φράουλας προσφέρει μια υπέροχη γευστική εμπειρία σε όλους όσους αγαπούν τις ώριμες φράουλες και εκτιμούν την αναζωογονητική φύση ενός ποιοτικού ποτού τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Είναι εξίσου καλό για απόλαυση μπροστά από το τζάκι κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το Fizz Cider Blueberry είναι ένα Cider με γεύση βατόμουρου που φτιάχτηκε με βάση το κρασί μήλου. Το Fizz Cider βατόμουρου είναι Cider με το βαθύ μοβ χρώμα και το νόστιμο άρωμα μούρων χαρακτηριστικό των μύρτιλων που αναπτύσσονται στα σκανδιναβικά δάση. Κατάλληλο για ανθρώπους που αγαπούν την χυμώδη γεύση των μύρτιλων.

Το Fizz Cider Pear είναι ένα Cider που γίνεται με βάση το κρασί μήλου και έχει τη γεύση φρέσκων, ζουμερών αχλαδιών. Το Cider έχει ακόμα καλύτερη γεύση όταν προσφέρεται με παγάκια, που προσθέτουν ακόμα περισσότερη φρεσκάδα.

Η εταιρεία Londou Trading είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των Fizz Ciders στην Κυπριακή αγορά.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy