ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HULIGAN SMASH PRETZEL – ΣΝΑΚ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

Συναντήσεις, ραντεβού, δουλειές, ψυχαγωγία. Μέσα σε μία καθημερινότητα υποχρεώσεων, αυτό που έχεις ανάγκη όσον αφορά στη διατροφή σου είναι να βρίσκεις λίγο χρόνο ώστε να απολαμβάνεις διατροφικά σωστές γεύσεις, όχι από ανάγκη, αλλά από επιλογή. Η λύση βρίσκεται στα νέα HuligaN Smash Pretzel. Δοκίμασέ τα και ίσως γίνουν και η δικιά σου αγαπημένη συνήθεια. Η απολαυστική γεύση τους, σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τους συσκευασίες αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεση τους, δημιουργούν το ιδανικό σνακ για κάθε ώρα.

Τα HuligaN Pretzel αποτελούν μία ακόμη εμπνευσμένη δημιουργία της THE BAKERS, της εταιρείας που ξέρει πώς να ικανοποιεί τον σύγχρονο απαιτητικό καταναλωτή με πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις. Ξεκινώντας την κυκλοφορία τους στην Κυπριακή αγορά τον Νοέμβριο του 2020, τα απολαυστικά, τραγανά σνακ HuligaN Pretzel ενισχύουν την καινοτομία στην αγορά χάρη στη μοναδικότητά τους, στα έντονα χρώματα της συσκευασίας τους και την ασυναγώνιστη γεύση τους.

Μέχρι σήμερα τα PRETZEL ήταν το αγαπημένο σνακ των οπαδών του αθλητισμού, καθώς έβλεπαν αγώνες στην τηλεόραση και κατανάλωναν βουνά από αλμυρά pretzel σε συνδυασμό φυσικά με μια παγωμένη μπίρα. Τα HuligaN Pretzel όμως, εν έτη 2020 αποτελούν ένα νόστιμο σνακ για το σπίτι, το γραφείο, το δρόμο και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα HuligaN Pretzel ήρθαν για να σας ξετρελάνουν. Είναι τόσο νόστιμα και υγιεινά και σκοπεύουν να γίνουν η νέα γευστική σας…εμμονή. Όπως λέει και το όνομά τους τα HuligaN Pretzel  ήρθαν για να ανατρέψουν όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα σνακ. Ψήνονται στον φούρνο, χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς την προσθήκη τεχνητών γεύσεων και αρωμάτων.  Παρόλα αυτά παραμένουν τραγανά και απολαυστικά.

Ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σνακ για το πρωτότυπο τους σχήμα μεταφέροντας το μήνυμα πως τα HuligaN Pretzel δεν είναι ένα κοινό προϊόν ώστε να έχουν κοινό σχήμα. Παίρνουν λοιπόν την μορφή χαριτωμένων φατσούλων και προσφέρουν την απόλυτη γεύση αλλά και διασκέδαση.

Η fun πλευρά όμως των HuligaN Pretzel δε σταματά μόνο στην εμφάνιση τους αλλά και στην πλούσια και ανατρεπτική τους γεύση! Θα τα βρείτε να φιγουράρουν σε συσκευασίες τριών διαφορετικών γεύσεων: Sea Salt, Sesame και All Seeds. Ανοίγοντας τη χαρακτηριστική, παιχνιδιάρικη συσκευασία, θα αποκτήσετε μια μοναδική, γευστική εμπειρία.

Τα HuligaN Smash Pretzel όπως και τα KRAMBALS bruschetta είναι προϊόντα της εταιρείας THE BAKERS, τα οποία αντιπροσωπεύονται και διανέμονται αποκλειστικά στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία LONDOU TRADING.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy