ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

HuligaN Smash Pretzel

Γευστικά σνακ για όλες τις ώρες

Η εταιρεία Londou Trading εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με νέα πρωτοποριακά προϊόντα μοναδικά στο είδος του που γίνονται κατευθείαν αγαπητά από το καταναλωτικό κοινό. Λίγο πριν το τέλος του 2020 λοιπόν, η εταιρεία Londou Trading μας παρουσιάζει τα HuligaN Smash Pretzel, ένα ακόμη προϊόν της συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρείας THE BAKERS, η οποία αντιπροσωπεύεται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Londou Trading.

Τα HuligaN Pretzel ήρθαν για να σας ξετρελάνουν. Είναι τόσο νόστιμα και υγιεινά και σκοπεύουν να γίνουν η νέα γευστική σας…εμμονή. Όπως λέει και το όνομά τους τα HuligaN Pretzel ανατρέπουν όσα ξέρουμε, ήρθαν για να κάνουν θόρυβο και να αλλάξουν όλα όσα ξέραμε στον τομέα του snacking. Ψήνονται στον φούρνο, χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς την προσθήκη τεχνητών γεύσεων και αρωμάτων. Παρόλα αυτά παραμένουν τραγανά για να τρώγονται χωρίς ενοχές όλες τις ώρες της ημέρας.

Ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σνακ για το πρωτότυπο τους σχήμα μεταφέροντας το μήνυμα πως τα HuligaN Pretzel δεν είναι ένα κοινό προϊόν ώστε να έχουν κοινό σχήμα. Παίρνουν λοιπόν την μορφή χαριτωμένων φατσούλων και προσφέρουν την απόλυτη γεύση αλλά και διασκέδαση.

Η fun πλευρά όμως του νέου σνακ δε σταματά μόνο στην εμφάνιση του αλλά και στην πλούσια και ανατρεπτική του γεύση! Θα τα βρείτε να φιγουράρουν σε συσκευασίες τριών διαφορετικών γεύσεων: θαλασσινό αλάτι, σουσάμι και πολύσπορο.

H εταιρεία THE BAKERS η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή σνακ υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πάντα σύγχρονα πρότυπα παραγωγής, ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών που η ποιότητα στη διατροφή τους βρίσκεται στις προτεραιότητες τους.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των προϊόντων HuligaN Pretzel στην Κύπρο.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy