ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

Η εταιρεία Londou Trading συνεχίζει την κοινωνική της δράση

Εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε όλοι και με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία LONDOU TRADING προσπαθεί να στηρίζει και να παραμένει δίπλα στον Κύπριο πολίτη. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, αφουγκράζεται τις ανάγκες που προκύπτουν και αναλαμβάνει το ρόλο της ως μέλος της κοινωνίας της οποίας δραστηριοποιείται.

Έχοντας την πιο πάνω φιλοσοφία και θέλοντας να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη η εταιρεία LONDOU TRADING προχώρησε στην προσφορά αγαθών προς το ΚΕΠΑ- ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.

Το ΚΕΠΑ- ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είναι ένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Εθελοντικής Προσφοράς στο Παραλίμνι, το οποίο από το 1998 επιτελεί ένα πολυδιάστατο και αξιόλογο έργο. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του προσφέρει κατ’ οίκον διανομή ζεστού φαγητού σε άπορες οικογένειες και παράλληλα το 2006 ξεκίνησε τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ονομασία «Καλάθι Αγάπης». Επιπρόσθετα, λειτουργεί ως Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων και Αναπήρων, φιλοξενεί και προσφέρει Ανακουφιστική Φροντίδα σε Καρκινοπαθείς και τέλος φιλοξενεί το Ειδικό Σχολείο για Παιδιά με Ειδικές Ικανότητες «Φάρος Ζωής».

Το ΚΕΠΑ- ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ δεν αρνείται ποτέ και σε κανένα την έμπρακτη βοήθεια και συμπαράστασή του γι’ αυτό και η εταιρεία LONDOU TRADING στηρίζει αυτή την προσπάθεια βάζοντας το λιθαράκι της για ένα καλύτερο αύριο.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy