ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

KRAMBALS BRUSCHETTA

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι να ανακοινώσουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με τα νέα σνακ KRAMBALS BRUSCHETTA, ακόμη ένα προϊόν της σύγχρονης και συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρείας THE BAKERS!

Πρόκειται για λεπτές, τραγανές μπρουσκέτες φτιαγμένες από παραδοσιακά ζυμωμένο ψωμί ciabatta και ψημένες στο φούρνο σε υπέροχες φυσικές γεύσεις!

Τόσο η παραδοσιακή συνταγή ψωμιού ciabatta με τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, όσο και η μοντέρνα, ελκυστική τους συσκευασία κάνουν τα KRAMBALS να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σνακ της αγοράς!

Τα νέα σνακ KRAMBALS απευθύνονται στους σύγχρονους καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν πάντα σνακ υψηλά σε ποιότητα και φτιαγμένα με τα πιο αγνά φυσικά υλικά.

Φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας αλεύρι σίτου χωρίς GMO και συντηρητικά, ζυμωμένα με τη δική τους φυσική μαγιά, τα νέα KRAMBALS BRUSCHETTA αποτελούν ιδανικό υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες.

Μπορείτε να τα βρείτε σε τέσσερις πεντανόστιμες φυσικές γεύσεις: Tomato & Mozzarella, Creamy Cheese, Garden Grill, Forest Mushrooms & Butter.

H εταιρεία THE BAKERS η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή σνακ υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πάντα σύγχρονα πρότυπα παραγωγής, ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών που η ποιότητα στη διατροφή τους βρίσκεται στις προτεραιότητες τους.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των προϊόντων KRAMBALS BRUSCHETTA στην Κύπρο.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy