ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LA SUISSA: Εκλεκτά σοκολατάκια κατευθείαν από την Ιταλία!

Είναι εκλεκτά, είναι ποιοτικά και πεντανόστιμα. Ο λόγος για τα ιταλικά σοκολατάκια της LA SUISSA!

Τα πρώτα σοκολατάκια της LA SUISSA φτιάχτηκαν το 1981, στο Πιεμόντε της Ιταλίας, τα οποία έμελλε να γράψουν τη δικιά τους «χρυσή» ιστορία στο πέρασμα των χρόνων.

Σήμερα, τα σοκολατάκια της LA SUISSA έχουν μπει στην καρδιά των Κύπριων καταναλωτών και έχουν γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της νοστιμιάς, με την εταιρεία LONDOU TRADING να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος – εισαγωγέας στην Κυπριακή αγορά από το 2002.

Πρωταρχικός λόγος που τα σοκολατάκια LA SUISSA κέρδισαν μια σημαντική θέση στην Κυπριακή αγορά και όχι μόνο, αφορά στις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, οι οποίες τυγχάνουν επεξεργασίας από εξειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, κάτι που συμβάλει στην παραγωγή ποιοτικής και γευστικής σοκολάτας.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην συσκευασία των προϊόντων, η οποία τα διατηρεί πάντα φρέσκα και γευστικά, και μάλιστα με ελκυστικά περιτυλίγματα για να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές περιστάσεις και εξυπηρετώντας τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Γνωρίστε την μοναδική ποικιλία από σοκολατάκια La Suissa

Τα σοκολατάκια της LA SUISSA προσφέρονται σε μοναδικές γεύσεις, καθώς και σε διαφορετικά σχήματα, ενώ διατίθενται σε συσκευασίες του ½ κιλού και του 1 κιλού.

Τα αγαπημένα MAXI SOSPIRI WISHES,  φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος, με γέμιση από λαχταριστή, απολαυστική κρέμα φουντουκιού με δημητριακά, που όπως λέει και το όνομά τους κάνουν πραγματικότητα τις ευχές όλων, για ονειρεμένες σοκολατένιες περιπέτειες!

Τα κλασικά και διαχρονικά NOCIO, το ορόσημο της LA SUISSA! Φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτας γάλακτος, με λαχταριστή γέμιση από κρέμα φουντουκιού, καθώς και με ένα ολόκληρο καβουρδισμένο φουντούκι στη μέση!   

Τα ξεχωριστά και μοναδικά σοκολατάκια γάλακτος SOSPIRI CREMA, με εκπληκτική γέμιση σε τέσσερις γεύσεις (φουντούκι, κακάο, καφέ και αμαρέτο).

Τα εκλεπτυσμένα σοκολατάκια GRAN BONTA, για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο, είναι φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος και προσφέρονται σε τέσσερις γεύσεις: κακάο, φουντούκι, καπουτσίνο και καφέ.

Και τέλος, τα σοκολατάκια της καρδιάς μας, τα GIANDUI HEARTS!  Φτιαγμένα σε σχήμα καρδιάς, από άριστης ποιότητας σοκολάτα γάλακτος και με λαχταριστή γέμιση κρέμας φουντουκιού!

Βρείτε τα σοκολατάκια της LA SUISSA σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος – εισαγωγέας των Ιταλικών σοκολατών της LA SUISSA από το 2002 και εκ τότε τις διανέμει στην Κυπριακή αγορά με μεγάλη επιτυχία.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy