ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MAISON POP CORN: Ανακαλύψτε το Νο1 ποπ κορν σε όλη την Ευρώπη!

Είναι κοινό μυστικό σε όλους πως το ποπ κορν αποτελεί αγαπημένο σνακ για τους μαραθώνιους ταινιών και σειρών μας. Γνωστό επίσης, είναι, πως δεν λείπει από κανένα πάρτι και κανένα σπίτι. Εδώ και δεκαετίες ολόκληρες το ποπ κορν αποτελεί το νόστιμο σνακ που συνοδεύει τις κινηματογραφικές μας εμπειρίες, τις συνευρέσεις με φίλους και τα πάρτι μας.

Έχοντας λοιπόν, υπόψη αυτή την ιδιαίτερη προτίμηση των Κύπριν καταναλωτών για το ποπ κορν, η εταιρεία LONDOU TRADING φέρνει στην Κυπριακή αγορά τα MAISON POP CORN, Νο1 σε όλη την Ευρώπη που θα ενθουσιάσουν τόσο με τη νοστιμιά τους όσο και με τη μοναδικότητα τους.

Πρόκειται για ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας που παράγεται στην Γαλλία από τη εταιρεία Nataïs, την ευρωπαϊκή ηγέτιδα εταιρεία ποπ κορν, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον τομέα του snacking.  Κυκλοφόρησαν το 2019 και σήμερα έχουν καταφέρει να φιγουράρουν στη πρώτη θέση ποπ κορν σε όλη την Ευρώπη. Η ιδέα της γαλλικής εταιρείας Natais αντλεί έμπνευση από την αμερικανική παράδοση στο ποπ κορν και την ανακαλύπτει εκ νέου μέσα από την γαλλική οπτική, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Τα MAISON POP CORN φτιάχνονται χωρίς φοινικέλαιο, αποτελούν υψηλή πηγή φυτικών ινών, είναι βιολογικά, και βασίζονται σε πρακτικές βιώσιμης καλλιέργειας, στη βέλτιστη δηλαδή χρήση των πόρων που παρέχονται από τη φύση για την ανάπτυξη της γεωργίας με τη χρήση ελάχιστων συνθετικών (λιπάσματα, φυτοφάρμακα ή αντιβιοτικά) με σκοπό την αύξηση της ανθεκτικότητας και της αυτονομίας των αγροκτημάτων. Κοινός στόχος τόσο για την Nataïs όσο και για τους συνεργάτες παραγωγούς ποπ κορν της εταιρείας είναι να υπάρχει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, για ένα καλύτερο πλανήτη, για ένα καλύτερο αύριο!

Σε μια περίοδο που συχνά αναζητάμε γευστικές και ποιοτικές επιλογές, τα MAISON POP CORN φέρνουν τη νέα εποχή στο snacking. Αποτελούνένα υγιεινό και ελαφρύ σνακ το οποίο μπορούμε να απολαμβάνουμε μέσα σε 2 ½ λεπτά και χωρίς πολλές τύψεις! Ετοιμάζονται σε φούρνο μικροκυμάτων και μπορούμε εύκολα και γρήγορα να τα απολαμβάνουμε αφράτα και μυρωδάτα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Στην κυπριακή αγορά μπορούμε να τα βρούμε σε τέσσερις επιλογές: αλάτι, βούτυρο, καραμέλα και γλυκιά γεύση. Επιλογές για κάθε ώρα και για όλη την παρέα.

Πεντανόστιμα και αγαπημένα όλης της Ευρώπης σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Θα τα βρείτε σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και τα σουπερμάρκετ!

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy