ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

MAISON POP CORN: Τo Νο1 ποπ κορν της Ευρώπης τώρα και στην Κύπρο!

Η εταιρεία LONDOU TRADING συνεχίζει να διευρύνει την επιτυχημένη γκάμα προϊόντων της λανσάροντας στην κυπριακή αγορά τα MAISON Pop Corn, το No1 ποπ κορν σε όλη την Ευρώπη.

Τα MAISON Pop Corn, που σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο brand στην κατηγορία τους από τους Ευρωπαίους καταναλωτές βρίσκονται τώρα και στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας που παράγεται στην Γαλλία από τη εταιρεία Nataïs, την ευρωπαϊκή ηγέτιδα εταιρεία ποπ κορν, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον τομέα του snacking.

Τα MAISON POP CORN, είναι το πιο πρόσφατο προϊόν της Nataïs, κυκλοφόρησε το 2019 και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να φιγουράρει στη πρώτη θέση ποπ κορν σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα υγιεινό και ελαφρύ σνακ το οποίο ετοιμάζεται σε φούρνο μικροκυμάτων σε μόλις 2 ½ λεπτά!

Τα MAISON POP CORN φτιάχνονται χωρίς φοινικέλαιο, αποτελούν υψηλή πηγή φυτικών ινών, είναι βιολογικά, και βασίζονται σε πρακτικές βιώσιμης καλλιέργειας, στη βέλτιστη δηλαδή χρήση των πόρων που παρέχονται από τη φύση για την ανάπτυξη της γεωργίας με τη χρήση ελάχιστων συνθετικών (λιπάσματα, φυτοφάρμακα ή αντιβιοτικά) με σκοπό την αύξηση της ανθεκτικότητας και της αυτονομίας των αγροκτημάτων. Κοινός στόχος τόσο για την Nataïs όσο και για τους συνεργάτες παραγωγούς ποπ κορν της εταιρείας είναι να υπάρχει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, για ένα καλύτερο πλανήτη, για ένα καλύτερο αύριο!

Η γαλλική εταιρεία Nataïs, η οποία δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια, έχει χτίσει τη πετυχημένη στρατηγική της στον πλήρη έλεγχο της ποιότητας του προϊόντος: από την παραγωγή μέχρι το τελικό προϊόν. Είναι γεγονός, πως το πάθος της εταιρείας για το ποιοτικό ποπ κορν και η δίψα της για καινοτομία την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες ποπ κορν παγκοσμίως.

Στην κυπριακή αγορά μπορούμε να βρούμε τα MAISON POP CORN σε τέσσερις επιλογές: αλάτι, βούτυρο, καραμέλα και γλυκιά γεύση.  

Τα MAISON POP CORN αντιπροσωπεύονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία LONDOU TRADING και θα τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy