ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι είναι τα Ισοτονικά Ποτά Oshee?

Τα Ισοτονικά ποτά OSHEE είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ο οργανισμός χάνει υγρά καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες όπως νάτριο και κάλιο. Τα Ισοτονικά Ποτά OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλλιο) και πέντε βασικές βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 και Ε προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια. Ο κύριος σκοπός τους είναι να ρυθμίζουν το νερό και τους ηλεκτρολύτες στον ανθρώπινο οργανισμό και να υποστηρίζουν το μυϊκό σύστημα.  

Oshee Isotonic Drink 750ml Τα Ισοτονικά Ποτά Multifruit Sport Drink και Lemon Drink περιέχουν μία επαγγελματικά σχεδιασμένη φόρμουλα. Χάρη στους ηλεκτρολύτες (Νάτριο και Κάλλιο) και βιταμίνες (B3, B5, B6, B7, E) δεν ξεδιψούν μόνο αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχουν στον οργανισμό ενυδάτωση η οποία αυξάνει άμεσα την ενέργεια και τα επίπεδα αντοχής.

Oshee Zero Sport Drink 750ml ΜΗΔΕΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΗΔΕΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΜΗΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ – αυτά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Oshee Zero Drinks. Δημιουργήθηκαν για όσους έχουν αυξημένη σωματική δραστηριότητα και για όσους η σιλουέτα τους είναι στις προτεραιότητες τους. Με τις υπέροχες δροσιστικές τους γεύσεις Multifruit και Λεμόνι, τα Oshee Zero όχι μόνο ξεδιψούν και ενυδατώνουν αποτελεσματικά, αλλά παράλληλα χάρη στις βιταμίνες που περιέχουν Β3, Β5, Β6, Β7, E βοηθούν στην μείωση της κούρασης, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και συμβάλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας.

Oshee Orange Drink 750ml (ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ) Η ειδικά αναπτυγμένη του φόρμουλα με κολλαγόνο έχει θετική δράση στις αρθρώσεις ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Επιπρόσθετα το Oshee Isotonic Sports Drink For Runners είναι εμπλουτισμένο με μαγνήσιο και κάλλιο ώστε να βοηθούν στον ισοζυγισμό των ηλεκτρολυτών για καλύτερη λειτουργία των μυών. Επίσης είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7, E οι οποίες βοηθούν στην μείωση της κούρασης, στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση κανονικής δραστηριότητας του μεταβολισμού.

Oshee Lime Mint Drink 750ml (ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ)
Το Oshee Lime Mint Drink με υπέροχη γεύση και πλούσιο άρωμα λάιμ και μέντας έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει BCAA, το οποίο επιδρά θετικά στην απόδοση κατά τη διάρκεια της άσκησης και στη μείωση της κούρασης μετά την άσκηση. Επιπλέον το Ισοτονικό Ποτό OSHEE for Biker Riders είναι εμπλουτισμένο με κάλλιο όπου και επιδρά θετικά στο ηλεκτρολυτικό υπόλοιπο και βοηθά στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των μυών. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7, E οι οποίες συμβάλλουν στην μείωση του αισθήματος της κούρασης, στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού ενέργειας.

Oshee Isotonic Drink Watermelon 750ml
Το must του καλοκαιριού θα αποτελέσει το OSHEE ISOTONIC DRINK WATERMELON. Σε μια απολαυστική καλοκαιρινή γεύση καρπουζιού και με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα ενυδατώνει τον οργανισμό με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το Oshee Isotonic Drink Watermelon περιέχει μαγνήσιο και κάλιο, αναπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού και προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση. Επιπρόσθετα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε, B5, B6, Β7 που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας..

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy