ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι νέες OSHEE PROTEIN BARS είναι μοναδικά γευστικές και υγιεινές!

Για οποιαδήποτε αθλητική επιτυχία σας, η σωστή διατροφή αποτελεί ένα απολύτως θεμελιώδες προαπαιτούμενο. Αυτό το γνωρίζετε. Εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι οι OSHEE PROTEIN BARS μπορούν να υποστηρίξουν τις διατροφικές σας ανάγκες και να ενισχύσουν τον οργανισμό σας με πρωτεΐνη, νόστιμα και αποτελεσματικά, αφού εκτός από γευστικές είναι και υγιεινές.

Οι OSHEE PROTEIN BARS έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώσουν τις αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις του οργανισμού σας, που εμφανίζονται όταν η σωματική σας δραστηριότητα είναι αυξημένη. Περιέχουν 26% με 27% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας (Premium WPC) αποτελώντας ένα νόστιμο σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη, με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και υδατάνθρακες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς σιρόπι γλυκόζης – φρουκτόζης!

Κάθε μπάρα έχει επικάλυψη υψηλής ποιότητας σοκολάτας γάλακτος, ενώ με τον υπέροχο συνδυασμό των γεύσεών τους προσφέρουν μια πολυδιάστατη απόλαυση, καθιστώντας τες ως ένα λαχταριστό, αλλά και ταυτόχρονα υγιεινό σνακ, πλούσιο σε πρωτεΐνη.

Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα τους υποστηρίζει τον οργανισμό αποτελεσματικά και ενισχύει τις αντοχές σας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης ενώ συντείνει στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης.

Οι OSHEE PROTEIN BARS παρασκευάζονται από την εταιρεία OSHEE με έδρα της την Πολωνία, μια ηγετική εταιρία, που επικεντρώνεται στη δημιουργία και την πώληση μια ευρείας γκάμας προϊόντων στο χώρο του fitness και της υγείας.

Οι μπάρες πρωτεΐνης OSHEE διατίθενται σε τρεις νόστιμες γεύσεις: Peanut & Caramel, Coconut & Caramel και Vanilla flavour & Caramel.

Με χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λειτουργικών διατροφικών προϊόντων, η OSHEE και τα προϊόντα της, καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες, καθώς έχει αναπτύξει μοναδικές και βελτιστοποιημένες διατροφικές φόρμουλες με σκοπό να προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση για την ζωτικότητα και την ευεξία σας.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικοί εισαγωγείς των προϊόντων OSHEE από 

τ2014 και έκτοτε διανέμει τα προϊόντα OSHEE με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy