ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OSHEE PROTEIN BARS – Μπάρες Πρωτεΐνης

Για οποιαδήποτε αθλητική επιτυχία σας, η σωστή διατροφή αποτελεί ένα απολύτως θεμελιώδες προαπαιτούμενο. Αυτό το γνωρίζετε. Εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι οι OSHEE PROTEIN BARS μπορούν να υποστηρίξουν τις διατροφικές σας ανάγκες και να ενισχύσουν τον οργανισμό σας με πρωτεΐνη, βιταμίνες και κολλαγόνο, νόστιμα και αποτελεσματικά, αφού εκτός από γευστικές είναι και άκρως υγιεινές, ενώ δεν περιέχουν φοινικέλαιο.

Οι OSHEE PROTEIN BARS έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώσουν τις αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις του οργανισμού σας, που εμφανίζονται όταν η σωματική σας δραστηριότητα είναι αυξημένη. Οι OSHEE PROTEIN BARS περιέχουν 28% με 30% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας (Premium WPC) αποτελώντας ένα νόστιμο σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη. Κάθε μπάρα έχει επικάλυψη σοκολάτας, ενώ περιέχει το 33% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης των βιταμινών C, B3, B5, B6, B9.

Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα τους υποστηρίζει τον οργανισμό αποτελεσματικά και ενισχύει τις αντοχές σας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης ενώ συντείνει στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης.

Οι OSHEE PROTEIN BARS παρασκευάζονται από την εταιρεία OSHEE με έδρα της την Πολωνία, μια ηγετική εταιρία, που επικεντρώνεται στη δημιουργία και την πώληση μια ευρείας γκάμας προϊόντων στο χώρο του fitness και της υγείας.

Οι μπάρες πρωτεΐνης OSHEE διατίθενται σε τρεις νόστιμες γεύσεις: Peanut butter, Milk Chocolate και Salted Caramel.

Τα επώνυμα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να σας υποστηρίξουν στην πορεία για επίτευξη των ατομικών σας στόχων όσον αφορά την άσκηση αλλά και την υγεία σας. Για να επιτύχει ακριβώς αυτό, έχει αναπτύξει μοναδικές διατροφικές έννοιες, βελτιστοποιημένες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λειτουργικών διατροφικών προϊόντων, εγγυώνται ότι τα προϊόντα της OSHEE καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Και επειδή χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα συστατικά για τη δημιουργία των προϊόντων της, είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση για την ζωτικότητα και την ευεξία σας.

Η Εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς των προϊόντων OSHEE από το 2014 και έκτοτε διανέμει τα προϊόντα OSHEE με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy