ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

OSHEE PROTEIN BARS COCONUT – SALTY CARAMEL

Δύο νέες νόστιμες γεύσεις OSHEE PROTEIN BAR εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο τις μπάρες πρωτεΐνης OSHEE.
Πρόκειται για την OSHEE PROTEIN BAR COCONUT και την OSHEE PROTEIN BAR SALTY CARAMEL.
Πλούσιες σε πρωτεΐνη και με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη (λιγότερο από 0,9 γραμμάρια ανά μπάρα) και εμπλουτισμένες με βιταμίνες C, B3, B5, B6, Β9 και κολλαγόνο οι OSHEE Protein Bar Coconut και Salty Caramel υποστηρίζουν τις διατροφικές σας ανάγκες και συντείνουν στη διατήρηση της καλής σας φυσικής κατάστασης.

Οι μπάρες πρωτεΐνης OSHEE έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώνουν τις αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις του σώματος όταν αυξάνεται η σωματική δραστηριότητα. Οι μπάρες πρωτεΐνης OSHEE περιέχουν από 28% μέχρι 30% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη. Κάθε μπάρα είναι με επικάλυψη σοκολάτας και περιέχει 33% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης βιταμινών.

Τα προϊόντα OSHEE ηγούνται των αγορών σε πολλές χώρες ανά το παγκόσμιο στα αθλητικά ποτά και μπάρες πρωτεΐνης και είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στον τομέα της.

Οι μπάρες πρωτεΐνης OSHEE είναι διαθέσιμες σε πέντε νόστιμες γεύσεις: Peanut butter, Vanilla, Chocolate, Coconut, Salty Caramel

Τα αθλητικά προϊόντα OSHEE εμπνέουν, παρακινούν για δράση, σωματική δραστηριότητα και υγιεινό τρόπο ζωής.
Η Εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς των προϊόντων OSHEE από το 2014 και έκτοτε διανέμει τα προϊόντα OSHEE με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy