ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

OSHEE PROTEIN BARS – Μπάρες Πρωτεΐνης

Η σειρά προϊόντων Oshee, επαναλανσάρει τις αγαπημένες και μοναδικές μπάρες πρωτεΐνης Oshee, σε νέες υπέροχες γεύσεις για ακόμα περισσότερη απόλαυση.

Η OSHEE ηγείται των αγορών σε πολλές χώρες, ανά το παγκόσμιο, στα προϊόντα αθλητικής διατροφής και είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες προϊόντων. Εμπνέει και παρακινεί για δράση, σωματική δραστηριότητα και υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι μπάρες πρωτεΐνης Oshee έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώνουν τις αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις του σώματος, οι οποίες συμβαίνουν όταν αυξάνεται η σωματική δραστηριότητα.

Οι OSHEE PROTEIN BARS περιέχουν 26% με 27% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας (Premium WPC) αποτελώντας ένα νόστιμο σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη, με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και υδατάνθρακες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς σιρόπι γλυκόζης – φρουκτόζης!

Κάθε μπάρα έχει επικάλυψη υψηλής ποιότητας σοκολάτας γάλακτος, ενώ ο υπέροχος συνδυασμός των γεύσεων τους προσφέρουν μια πολυδιάστατη απόλαυση, καθιστώντας τες ως ένα λαχταριστό, αλλά και ταυτόχρονα υγιεινό σνακ, πλούσιο σε πρωτεΐνη.

Οι μπάρες πρωτεΐνης OSHEE διατίθενται σε τρεις λαχταριστές γεύσεις: Peanut & Caramel, Coconut & Caramel και Vanilla flavour & Caramel.

Η Εταιρεία Londou Trading είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς της OSHEE από το 2014 και έκτοτε εισάγουν και διανέμουν τα προϊόντα OSHEE με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy