ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

OSHEE ISOTONIC DRINK RED ORANGE: Νέα προσθήκη

Με ακόμη μια υποσχόμενη γεύση εμπλουτίζεται η ήδη πλούσια γκάμα των προϊόντων της OSHEE. Ο λόγος για το ισοτονικό ποτό Oshee το οποίο με την υπέροχη του γεύση από κόκκινο πορτοκάλι ήρθε με σκοπό να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εταιρεία Londou Trading, ανταποκρινόμενη στις απαιτητικές γευστικές προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, εμπλουτίζει την γκάμα της με ένα νέο κωδικό. Στην ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων OSHEE προστίθεται το νεο OSHEE red orange που θα ενθουσιάσει τόσο με τη γεύση του όσο και με την αποτελεσματικότητά του.

Όπως όλα τα ισοτονικά ποτά της OSHEE έτσι και το νεο OSHEE red orange μπορεί όχι μόνο να σας ξεδιψάσει, αλλά το πιο σημαντικό, παρέχει στο σώμα βέλτιστη ενυδάτωση βοηθώντας στο να αυξηθεί η ενέργεια και το επίπεδο αντοχής σας. Σε μια υπέροχη, φρουτώδη γεύση χαρίζει εξισορρόπηση σε πολύτιμα μέταλλα ενώ προληπτικά μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ενδεχόμενης κράμπας κατά την άθληση..

Επιπρόσθετα, είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες B3, B6, Β7 που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας. Σημαντικό να τονίσουμε πως τα διαλύματα υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών που περιέχουν ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Κάθε μπουκάλι δίνει μόνο 180 θερμίδες, 42 γραμμάρια υδατάνθρακα, καθόλου λιπαρά και έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που θα σας χαρίσουν ενέργεια σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Τα προϊόντα της Oshee πρωτοπορούν στην αγορά σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες. Τα OSHEE εμπνέουν και παρακινούν για δράση, σωματική δραστηριότητα και ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Εταιρεία Londou Trading είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Oshee από το 2014 και έκτοτε εισάγει και διανέμει τα προϊόντα Oshee με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy