ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OSHEE VITAMIN LEMONADE: Πλούσια σε βιταμίνες & σε 3 υπέροχες γεύσεις!

Για όλους εσάς που προτεραιότητά σας είναι ένας υγιής και ενεργός τρόπος ζωής, τότε τα OSHEE Vitamin Lemonade αποτελούν ιδανική επιλογή για άμεση αναζωογόνηση με τον πιο απολαυστικό και δροσιστικό τρόπο!  

Με τη μοναδική σύνθεση βιταμινών και μικρο-μακρο στοιχείων που περιλαμβάνουν τα OSHEE Vitamin Lemonade και σε συνδυασμό με τον γνήσιο χυμό φρούτων που περιέχουν αλλά και τις πολύ χαμηλές θερμίδες, αποτελούν τα πλέον καινοτόμα προϊόντα!  

Χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα και αρώματα, τα OSHEE Vitamin Lemonade διατίθενται σε τρεις υπέροχες γεύσεις, RaspberryGrapefruit, Lime & Pine καιStrawberry προσφέροντας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας την αναζωογόνηση και την δροσιά που αναζητάτε!   

Τα OSHEE Vitamin Lemonade δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, αλλά ούτε σιρόπι γλυκόζης – φρουκτόζης και είναι πλούσια σε βιταμίνες, όπως:

Βιταμίνη Β12: Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής μνήμης και ενισχύει το νευρικό και πεπτικό σύστημα.

Βιταμίνη Β6: Βοηθά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Νιασίνη: Βοηθά στο μεταβολισμό των λιπών, πρόληψη καρδιοπαθειών και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Βιοτίνη: Βοηθά στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερών μαλλιών.

Αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς των προϊόντων της OSHEE στην κυπριακή αγορά είναι από το 2014 η εταιρεία LondouTrading.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy