ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OSHEE Vitamin Tea

Τα OSHEE VITAMIN TEA αποτελούν ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας τσαγιού και βιταμινών. Είναι τα πρώτα προϊόντα στην αγορά που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση τσαγιού με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ την ίδια ώρα εμπλουτίζουν τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του. Τα OSHEE Vitamin Tea δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα και ανταποκρίνονται σε μια ισορροπημένη διατροφή με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

OSHEE Vitamin Tea Earl Grey & Lemon
Το τσάι Vitamin Tea Earl Grey & Lemon περιέχει βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που παρέχουν στο οργανισμό ζωτικότητα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου και βελτιώνουν τη διάθεση!

Το OSHEE Vitamin Tea Earl Grey & Lemon περιέχει:
Βιοτίνη: Βοηθά στη διατήρηση της υγίειας του δέρματος και των μαλλιών
Νιασίνη: Βοηθά στο μεταβολισμό του λίπους, πρόληψη καρδιοπαθειών και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία τωτου νευρικού συστήματος.
Βιταμίνη Β6: Βοηθά στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, βελτιώνει τη διάθεση, προλαβαίνει την αναιμία και βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης.
Βιταμίνη Β12: Συμβάλλει στην διατήρηση της καλής μνήμης, του νευρικού και πεπτικού συστήματος
Ψευδάργυρος: Βοηθά στην ευρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, όπως επίσης και στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

 

OSHEE Vitamin Tea Peach Zero
Μηδέν Ζάχαρη – Μηδέν Συμβιβασμός. Ένα πρωτοποριακό προϊόν βασισμένο σε τσάι υψηλής ποιότητας. To OSHEE Vitamin Tea Peach Zero δεν περιέχει συντηρητικά, δίνει μόλις 5 θερμίδες ανά μπουκάλι, είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και με υπέροχη γεύση ροδάκινου.

To OSHEE Vitamin Tea Peach Zero περιέχει:
Νιασίνη: Βοηθά στο μεταβολισμό του λίπους, πρόληψη καρδιοπάθειων και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Βιταμίνη Β6: Βοηθά στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, βελτιώνει τη διάθεση, προλαβαίνει την αναιμία και βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης.
Βιταμίνη Β12: Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής μνήμης, του νευρικού και του πεπτικού συστήματος
Βιταμίνη C: Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, αυξάνει την ενέργεια και βοηθά στην πρόληψη κατά των ασθενειών

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy