ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

OSHEE Vitamin Water Beauty

Με ακόμη δύο καινοτόμα είδη εμπλουτίζεται η ήδη πετυχημένη σειρά των OSHEE Vitamin Water.

Πρόκειται για τα OSHEE Vitamin Water Beauty Rose και Lavender τα οποία εξειδικεύονται στον εμπλουτισμό του οργανισμού με πολύτιμα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες στοχεύοντας τόσο στην ομορφιά όσο και στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης.

Εμπλουτισμένα με σελήνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Α συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης αλλά και της καλής υγείας των μαλλιών και των νυχιών.
Τα OSHEE Vitamin Water Beauty Rose και Lavender χαρακτηρίζονται από την εκλεπτυσμένη τους γεύση και το απαλό τους άρωμα από τριαντάφυλλα και λεβάντα, είναι ανάλαφρα, πολύ χαμηλά σε θερμίδες υποστηρίζοντας έτσι με τον πιο γευστικό τρόπο την διατήρηση της σιλουέτας!

Χωρίς συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα τα νέα OSHEE Vitamin Water Beauty αποτελούν τον πλέον φυσικό και ευχάριστο τρόπο να εμπλουτίσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθούν περαιτέρω στη διατήρηση και την ενίσχυση της ομορφιάς.

Τα OSHEE Vitamin Water Beauty Rose και Lavender διατίθενται σε ελκυστική συσκευασία των 555ml.

Τα προϊόντα OSHEE εισάγονται και διανέμονται από το 2014 με μεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά αποκλειστικά από την εταιρεία LONDOU TRADING

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy